Szociális szakgondozó OKJ képzés

Szociális szakgondozó képzés
Szociális ellátásra szoruló embereknek szeretnél segíteni, empátiával és odafigyeléssel támogatnál másokat. Szeretnél hozzájárulni, hogy a szociális intézményekben a személyes gondoskodás szervezetten és hatékonyan folyjon.

További információk

Képzés megnevezése: Szociális szakgondozó - OKJ 54 762 03
Nyilvántartásba vételi szám: E-000971/2014/A065

Nálunk vizsgázhatsz!
OKJ-s vizsgád vizsgaközpontunkban, modulzáró vizsgáid saját oktatóid előtt teheted le.

Induló csoportok

Őszi csoport
A képzés formája önköltséges OKJ képzés esti tagozat
Jelentkezés feltétele érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmasság
Diákigazolvány -
Időtartam 12 hónap
Jelentkezési határidő 2017. augusztus 25.
Beiratkozás 2017. szeptember 2., 15:00
Kezdés 2017. szeptember 2.
Ütemezés hetente
Oktatási napok szombaton 8:00-18:00
Tandíj egyéni befizetőknek

2017. augusztus 25-ig történő jelentkezés esetén: 215 000 Ft helyett 20 000 Ft, majd
11x15 000 Ft (185 000 Ft)

egyösszegű tandíjbefizetés esetén:
175 750 Ft

Tandíj intézményi és céges befizetőknek

2017. augusztus 25-ig történő jelentkezés esetén: 215 000 Ft helyett 65 000 Ft, majd
2x60 000 Ft (185 000 Ft)

egyösszegű tandíjbefizetés esetén:
175 750 Ft

Záróvizsga díj

45 000 Ft
(egyéni befizetőknek:
2x22 500 Ft)

Ingyen gyakorlat és jegyzet:

A szakmai gyakorlatot iskolánk finanszírozza, a vizsgák teljesítéséhez szükséges segédanyagokat pedig feltöltjük az ügyfélkapura, így azokat bármikor könnyedén elérheted.

 

Kedvezmények

 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Nappali tagozatos hallgatóknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Barátság kedvezmény: ha egy volt vagy jelenlegi tanulónk ajánlotta neked a képzést, hivatkozz rá, és 10% kedvezményt kapsz a képzés díjából. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban szerepeljen az ajánló tanulónk teljes neve és a képzés megnevezése, amit korábban elvégzett vagy éppen most végez. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkezel, akkor a nevet és a képzést a jelentkezési lapra tudod írni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti)

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással!

További kedvezmények:

 • Bankkártyás fizetés kedvezmény: értékeljük, hogy elektronikusan ÉS időben fizetsz! Ha online felületünkön bankkártyával és késedelem nélkül egyenlíted ki a képzés díját, további 2% kedvezményt adunk minden befizetett összeg után. Ez a kedvezményünk más kedvezményekkel (pl. az Egyösszegű tandíjbefizetés kedvezménnyel) összevonható.
 • Pannon Kincstár Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgakuponnal jutalmazzuk!
 • A modulzáró vizsgák mindegyikén jeles, a záróvizsgán pedig 100%-os eredményt elért tanulóinknak a befizetett tandíj teljes összegét visszatérítjük.
 • Tempelfit kedvezmény: lendülj formába, válaszd a Tempelfit pesti vagy budai edzőtermét, havonta 10 000 Ft helyett 5 990 Ft-ért. A kedvezményt a képzés elvégzését követően is igénybe veheted.
 • Kedvezményes mobiltelefon díjcsomag a Visit Grouptól: beszélgess és sms-ezz korlátlanul (beépített 500 MB mobilnettel) már 6 990 Ft havi díjtól. A kedvezményes díjcsomagot a képzés elvégzését követően is igénybe veheted. Belépő szintű okostelefon már 19 000 Ft-tól a tiéd lehet, de választhatsz a legújabb iPhone és Samsung készülékek közül is.

Mellettünk szól még:

 • Intézményünk Budapesten, a belváros szívében (Váci utca) patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket.
 • A képzés befejeztével lehetőséged van Europass bizonyítvány kiegészítőt igényelni.
 • A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Nincs regisztrációs díj.
 • Tantermeink a képzés során szükséges számítástechnikai berendezésekkel, az oktatás során elengedhetetlen informatikai programokkal felszereltek.
 • Intézményünkben ingyenes Internet elérést biztosítunk.
 • Szakmailag felkészült, a területükön aktívan tevékenykedő oktatóink a mindennapokban használható tudást adnak tovább.
 • OKJ vizsgáink iskolánkban zajlanak, jelenléti igazolást adunk.
 • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
 • Ügyfélkapunk ingyenes használata, melyen keresztül elérhető a tananyag, és pénzügyek is intézhetőek.
 • Saját tanulmányi referensed a képzés során segít, ha kérdésed adódna.
 • A képzés díja tartalmazza a gyakorlat megszervezését is. Amennyiben kéred, segítünk gyakorlati helyet találni.
 • Egyéni befizetők esetén havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Mi lesz a feladatod szociális szakgondozóként?

Kapcsolatot teremtesz a segítségre szorulókkal, felméred a problémáikat és szükségleteiket. Személyre szabott gondozási, ápolási, fejlesztési vagy rehabilitációs tervet készítesz számukra. Támogatod őket abban, hogy elfogadják új élethelyzetüket és beilleszkedjenek a társadalomba. Szükség esetén segíted őket a mindennapi tevékenységek elvégzésében, mint például az öltözködésben, az étkezésben, a háztartás vezetésében. Megtervezed a saját és az irányításod alá tartozók munkáját, ütemezed a feladatokat, ellenőrzöd a munkafolyamatok elvégzését. Munkacsoportokat alakítasz ki és hatékonyan megszervezed a tárgyi és személyi erőforrások felhasználását.

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Szociális szakgondozóként változatos munkalehetőségek várnak a hazai szociális intézményekben, a szegénység, hajléktalanság és munkanélküliség problémáival foglalkozó intézményekben, idősek otthonaiban, valamint a fogyatékkal élők, pszichiátriai és szenvedélybetegek közösségi és bentlakásos intézményeiben. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett szociális szakgondozókból, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.

Ha tovább képeznéd magad a szociális szakgondozás egy speciális területén, várunk GERONTOLÓGIAI, PSZICHIÁTRIAI vagy SZENVEDÉLYBETEG-GONDOZÓ képzésünkre!

Jelentkezz most!

Jelentkezéshez kérünk, hogy kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Érdeklődsz a képzés iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!

Kovács Orsolya
képzési koordinátor

+36 1 577 8322
kovacs.orsolya@pannonkincstar.hu


A képzés tanulmányi referense

már beiratkozott tanulóink
részére:

Kiss Szabolcs
+36 1 577 8314
E-mail


A képzésről mondták

"Juhászné Csuka Csilla és Földes Petra tanárnők magas színvonalú előadásai és emberi hozzáállásuk az osztály irányában, segítőkészségük, hogy ne veszítsük el a kedvünket és megmaradjunk a szakmában minden tiszteletet megérdemel. Csilla vállalta, hogy osztályfőnökként mindenben fordulhatunk hozzá, mert látta, hogy talajtalanul fúj minket a szél. Aki az utcáról jött be és nem járt még betegágy közelében igencsak lelki segítségre szorul. Sokat segítünk egymásnak, enélkül nem menne. Külföldön képzelem el a munkavállalást, amennyiben sikerül a vizsgám, amiért úgy érzem erőm szerint mindent megteszek a gyerekeim és a munkám mellett."

"De eddig mindenkivel elégedett vagyok és a suli is tetszik. Szeretnék még egy ráépülő képzést elvégezni."

"Nagyon elégedett vagyok, és tetszik minden. Baráti hangulat, színvonalas, képzett, kedves tanárok. Öröm ide járni, és másnak is ajánlani fogom."