Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló képzés
Beteg, idős vagy sérült embereknek szeretnél segíteni, felelősséggel és türelemmel gondoskodsz másokról. Szeretnéd megkönnyíteni a mindennapjaikat nyugodt környezetet biztosítva számukra.

További információk

Képzés megnevezése: Szociális gondozó és ápoló - OKJ 34 762 01
Nyilvántartásba vételi szám: E-000971/2014/A064

Nálunk vizsgázhatsz!
OKJ-s vizsgád vizsgaközpontunkban, modulzáró vizsgáid saját oktatóid előtt teheted le.

Jogszabályi változás

Induló csoportok

Őszi intenzív csoportŐszi csoport
A képzés formája önköltséges OKJ képzésönköltséges OKJ képzés
Jelentkezés feltétele általános iskolai végzettség és egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)általános iskolai végzettség és egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
Diákigazolvány --
Időtartam 7 hónap10 hónap
Jelentkezési határidő 2019. július 30.2019. júiius 30.
Beiratkozás 2019. szeptember 14., 12:002019. szeptember 14., 12:00
Kezdés 2019. szeptember 14.2019. szeptember 14.
Ütemezés hetentehetente
Oktatási napok szombaton 8:00-18:00szombaton 8:00-18:00
Tandíj egyéni befizetőknek

165 000 Ft helyett

AKCIÓ 135 000 Ft

6x 20 000 Ft, 
majd 1x 15 000 Ft

egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 128 250 Ft

165 000 Ft


5x17 000 Ft, 
majd 5x 16 000 Ft

egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 156 750 Ft

Tandíj intézményi és céges befizetőknek

165 000 Ft helyett

AKCIÓ 135 000 Ft

3x 45 000 Ft

egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 128 250 Ft

165 000 Ft

 

3x 55 000 Ft

egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 156 750 Ft

Záróvizsga díj

55 000 Ft
(egyéni befizetőknek:
2x 27 500 Ft)

55 000 Ft
(egyéni befizetőknek:
2x 27 500 Ft)

Ingyen jegyzet és gyakorlat:

A szakmai gyakorlatot iskolánk biztosítja, a vizsgák teljesítéséhez szükséges segédanyagokat pedig feltöltjük az ügyfélkapura, így azokat bármikor könnyedén elérheted.

 

Kedvezmények:

 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti).

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással! Továbbá kedvezményes időszak (pl. Early Bird, akciós ár és más promóciók) alatt a fenti kedvezmények nem érvényesíthetők!

További kedvezmények:

 • Kitűnő tanulmányi eredményed esetén iskolánk egy általad választott nyelvű (angol, német, francia, olasz, spanyol) Europass bizonyítvány-kiegészítővel ajándékoz meg Téged.
 • Vizsgagarancia: sikertelen szakmai vizsga esetén ingyenesen biztosítjuk a következő vizsgára történő felkészítést. Ennek feltétele, hogy az utolsó modulzáró vizsga időpontja és a pótvizsga időpontja között nem telhet el 1 év.
 • Pannon Kincstár Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgadíj kedvezménnyel jutalmazzuk!

Mellettünk szól még:

 • Intézményünk Budapesten, a belváros szívében (Váci utca) patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket.
 • A képzés befejeztével lehetőséged van Europass bizonyítvány kiegészítőt igényelni.
 • A felnőttképzés területén több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Nincs regisztrációs díj.
 • Tantermeink a képzés során szükséges számítástechnikai berendezésekkel, az oktatás során elengedhetetlen informatikai programokkal felszereltek.
 • Intézményünkben ingyenes Internet elérést biztosítunk.
 • Szakmailag felkészült, a területükön aktívan tevékenykedő oktatóink a mindennapokban használható tudást adnak tovább.
 • OKJ vizsgáink iskolánkban zajlanak, jelenléti igazolást adunk.
 • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
 • Ügyfélkapunk ingyenes használata, melyen keresztül elérhető a tananyag, és pénzügyek is intézhetőek.
 • A képzés díja tartalmazza a gyakorlat megszervezését is. Amennyiben kéred, segítünk gyakorlati helyet találni.
 • Egyéni befizetők esetén havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Mi lesz a feladatod szociális gondozó és ápolóként?

Kapcsolatot teremtesz a segítségre szorulókkal, felméred a problémáikat. Segítesz nekik, hogy a megfelelő szociális vagy egészségügyi ellátáshoz hozzájussanak. Közreműködsz a személyre szabott ápolási, gondozási vagy rehabilitációs program kialakításában, és ezt végrehajtod az orvos utasításainak megfelelően. A mindennapi tevékenységek elvégzésében is segíted őket, és támogatást is nyújtasz nekik az egyéni vagy családi krízisek leküzdésében. Ezen kívül részt veszel a közélelmezésben, az adománygyűjtésekben és a közösségi szociális munka szervezésében.

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Szociális gondozó és ápolóként változatos munkalehetőségek várnak a hazai idősotthonokban, a fogyatékkal élők, pszichiátriai betegek, szenvedélybetegek nappali közösségi vagy bentlakásos intézményeiben, valamint az egyéb szociális ellátást nyújtó intézményekben. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett szociális gondozó és ápolókból, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.

Jelentkezz most!

Jelentkezéshez kérünk, hogy kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!


A képzés támogatója:

A Schweitzer Albert Református Szeretetotthon gyakorlati hely biztosításával támogatja a tanulóinkat.


A képzésről mondták

"Az elméleti oktatás nagyon jó,és alapos. Igen nagy hasznát veszem a gyakorlatban. Az oktatók segítőkészek, kedvet csinálnak a pályán maradáshoz."

"Sok értékes új ismeretet szereztem ami munkámhoz jelenleg is hasznosítani tudok. Jövőbeli munkámhoz is remélem hogy sok új ismeretet fogok még kapni."

"Elégedett vagyok mindennel."

"Én teljesen meg vagyok elégedve az intézménnyel."

"Az előadók nagyon kedvesek és felkészültek."

"Nagyon segítőkészek egyes tanárok. Munkámat már nem kérdőjelezhetik meg."

"A képzésben nagyon jó hogy igen képzettek a tanáraink, előadóink, és a szakmában dolgoznak ezért nem elméleti, hanem igen gyakorlatiasak az óráink. Köszönöm!!!"

"Nagyszerű embereket ismerhettem meg. Megszerettem az oktatókat és a csoporttársakat. Nem volt egészségügyis múltam, hálás vagyok az új élményekért, a szemléletért, amit kaptam. A büfében kiváló a kávé. Az ügyintézők türelmesek. A tanfolyam elvégzésére a munkahelyem kötelezett, de örömmel jövök. Tanulni vén fejjel is hasznos."

"Számomra sok újdonságot nyújtott a képzés, többnyire olyan dolgokról, amelyeket a mindennapokban használhatunk a munkánk során. Az oktatók is ezt igyekeznek előmozdítani, hogy a kötelező tananyag mellett a szakmai hivatást erősítsék, és a gyakorlatban helyt álljunk."

"A képzés-oktatás színvonalas, gyakorlott, felkészült Oktatókkal, akik érthetően, precízen egyszóval remekül adják át tudásukat! Az elképzelésem szerinti az oktatás, nagyon jók a projektoron kivetített anyagok, jobban rögzül bennem! Pozitív a "Tanár-Diák" kapcsolat,a neten keresztüli kapcsolattartási lehetőségek-portálok!!"

"Kissé görcsösen ültem be az első órákra, ami hamarosan oldódott. A tanár előadásmódja, a közösen kidolgozott és átbeszélt feladatok... óriási lendületet adtak és adnak."

"Az oktatási rendszert kiválónak találom, az oktatók nagy tudással-hozzáértéssel s empátiával rendelkeznek. A tanfolyam elvégzése után a jelenlegi munkahelyem helyett tovább szeretném képezni magam az Önök iskolájában, hogy olyan helyen dolgozhassak ahol valóban Szociális gondozóként tevékenykedhetek."

"Nagyon meg vagyok elégedve az iskolával-tanárokkal. Szeretek oda járni, tanulni, fejlődni. Minden szombatot nagyon várom. Mindig ott is maradok reggel 8-tól délután 6-ig."

"Én maximálisan elégedett vagyok a képzéssel, a tanárokkal és az oktatókkal. Közel s távol nincs ilyen magas szintű képzés, mint a Pannon Kincstárban."