Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló képzés
Beteg, idős vagy sérült embereknek szeretnél segíteni, felelősséggel és türelemmel gondoskodsz másokról. Szeretnéd megkönnyíteni a mindennapjaikat nyugodt környezetet biztosítva számukra.

További információk

Képzés megnevezése: Szociális gondozó és ápoló - OKJ 34 762 01
Nyilvántartásba vételi szám: E-000971/2014/A064

Nálunk vizsgázhatsz!
OKJ-s vizsgád vizsgaközpontunkban, modulzáró vizsgáid saját oktatóid előtt teheted le.

Induló csoportok

Februári csoportSzeptemberi csoport
A képzés formája önköltséges OKJ képzés esti tagozatönköltséges OKJ képzés esti tagozat
Jelentkezés feltétele általános iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasságáltalános iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság
Diákigazolvány --
Időtartam 10 hónap10 hónap
Jelentkezési határidő 2017. november 30.MEGTELT
Beiratkozás 2018. február 3.-
Kezdés 2018. február 3.ELINDULT a képzés
Ütemezés hetentehetente
Oktatási napok szombaton 8:00-18:00szombaton 8:00-18:00
Tandíj egyéni befizetőknek

10x17 000 Ft
(170 000 Ft)

egyösszegű tandíjbefizetés esetén:
161 500 Ft

10x18 000 Ft
(180 000 Ft)

egyösszegű tandíjbefizetés esetén:
171 000 Ft

Tandíj intézményi és céges befizetőknek

60 000 Ft,
majd 2x55 000 Ft
(170 000 Ft)

egyösszegű tandíjbefizetés esetén:
161 500 Ft

3x60 000 Ft
(180 000 Ft)

egyösszegű tandíjbefizetés esetén:
171 000 Ft

Záróvizsga díj

55 000 Ft
(egyéni befizetőknek:
2x27 500 Ft)

45 000 Ft
(egyéni befizetőknek:
2x22 500 Ft)

Ingyen gyakorlat és jegyzet:

A szakmai gyakorlatot iskolánk biztosítja, a vizsgák teljesítéséhez szükséges segédanyagokat pedig feltöltjük az ügyfélkapura, így azokat bármikor könnyedén elérheted.

 

Kedvezmények

 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Nappali tagozatos hallgatóknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Barátság kedvezmény: ha egy volt vagy jelenlegi tanulónk ajánlotta neked a képzést, hivatkozz rá, és 10% kedvezményt kapsz a képzés díjából. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban szerepeljen az ajánló tanulónk teljes neve és a képzés megnevezése, amit korábban elvégzett vagy éppen most végez. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkezel, akkor a nevet és a képzést a jelentkezési lapra tudod írni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti)

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással!

További kedvezmények:

 • Bankkártyás fizetés kedvezmény: értékeljük, hogy elektronikusan ÉS időben fizetsz! Ha online felületünkön bankkártyával és késedelem nélkül egyenlíted ki a képzés díját, további 2% kedvezményt adunk minden befizetett összeg után. Ez a kedvezményünk más kedvezményekkel (pl. az Egyösszegű tandíjbefizetés kedvezménnyel) összevonható. Fontos, hogy beiratkozáskor, egyösszegű fizetés esetén csak akkor tudod érvényesíteni az online kedvezményt, ha a beiratkozáshoz szükséges minden dokumentum nálad van.
 • Pannon Kincstár Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgakuponnal jutalmazzuk!
 • A modulzáró vizsgák mindegyikén jeles, a záróvizsgán pedig 100%-os eredményt elért tanulóinknak a befizetett tandíj teljes összegét visszatérítjük.

Mellettünk szól még:

 • Intézményünk Budapesten, a belváros szívében (Váci utca) patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket.
 • A képzés befejeztével lehetőséged van Europass bizonyítvány kiegészítőt igényelni.
 • A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Nincs regisztrációs díj.
 • Tantermeink a képzés során szükséges számítástechnikai berendezésekkel, az oktatás során elengedhetetlen informatikai programokkal felszereltek.
 • Intézményünkben ingyenes Internet elérést biztosítunk.
 • Szakmailag felkészült, a területükön aktívan tevékenykedő oktatóink a mindennapokban használható tudást adnak tovább.
 • OKJ vizsgáink iskolánkban zajlanak, jelenléti igazolást adunk.
 • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
 • Ügyfélkapunk ingyenes használata, melyen keresztül elérhető a tananyag, és pénzügyek is intézhetőek.
 • Saját tanulmányi referensed a képzés során segít, ha kérdésed adódna.
 • A képzés díja tartalmazza a gyakorlat megszervezését is. Amennyiben kéred, segítünk gyakorlati helyet találni.
 • Egyéni befizetők esetén havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Mi lesz a feladatod szociális gondozó és ápolóként?

Kapcsolatot teremtesz a segítségre szorulókkal, felméred a problémáikat. Segítesz nekik, hogy a megfelelő szociális vagy egészségügyi ellátáshoz hozzájussanak. Közreműködsz a személyre szabott ápolási, gondozási vagy rehabilitációs program kialakításában, és ezt végrehajtod az orvos utasításainak megfelelően. A mindennapi tevékenységek elvégzésében is segíted őket, és támogatást is nyújtasz nekik az egyéni vagy családi krízisek leküzdésében. Ezen kívül részt veszel a közélelmezésben, az adománygyűjtésekben és a közösségi szociális munka szervezésében.

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Szociális gondozó és ápolóként változatos munkalehetőségek várnak a hazai idősotthonokban, a fogyatékkal élők, pszichiátriai betegek, szenvedélybetegek nappali közösségi vagy bentlakásos intézményeiben, valamint az egyéb szociális ellátást nyújtó intézményekben. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett szociális gondozó és ápolókból, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.

Jelentkezz most!

Jelentkezéshez kérünk, hogy kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Érdeklődsz a képzés iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!

Kovács Orsolya
képzési koordinátor

+36 1 577 8322
kovacs.orsolya@pannonkincstar.hu

 

A képzés tanulmányi felelőse

már beiratkozott tanulóink részére:

Kiss Szabolcs
Elérhetőségekért kérjük, jelentkezz be az ügyfélkapuba:
Ügyfélkapu

 


A képzés támogatója:

A Schweitzer Albert Református Szeretetotthon gyakorlati hely biztosításával támogatja a tanulóinkat.


A képzésről mondták

"Az elméleti oktatás nagyon jó,és alapos. Igen nagy hasznát veszem a gyakorlatban. Az oktatók segítőkészek, kedvet csinálnak a pályán maradáshoz."

"Sok értékes új ismeretet szereztem ami munkámhoz jelenleg is hasznosítani tudok. Jövőbeli munkámhoz is remélem hogy sok új ismeretet fogok még kapni."

"Elégedett vagyok mindennel."

"Én teljesen meg vagyok elégedve az intézménnyel."

"Az előadók nagyon kedvesek és felkészültek."

"Nagyon segítőkészek egyes tanárok. Munkámat már nem kérdőjelezhetik meg."

"A képzésben nagyon jó hogy igen képzettek a tanáraink, előadóink, és a szakmában dolgoznak ezért nem elméleti, hanem igen gyakorlatiasak az óráink. Köszönöm!!!"

"Nagyszerű embereket ismerhettem meg. Megszerettem az oktatókat és a csoporttársakat. Nem volt egészségügyis múltam, hálás vagyok az új élményekért, a szemléletért, amit kaptam. A büfében kiváló a kávé. Az ügyintézők türelmesek. A tanfolyam elvégzésére a munkahelyem kötelezett, de örömmel jövök. Tanulni vén fejjel is hasznos."

"Számomra sok újdonságot nyújtott a képzés, többnyire olyan dolgokról, amelyeket a mindennapokban használhatunk a munkánk során. Az oktatók is ezt igyekeznek előmozdítani, hogy a kötelező tananyag mellett a szakmai hivatást erősítsék, és a gyakorlatban helyt álljunk."

"A képzés-oktatás színvonalas, gyakorlott, felkészült Oktatókkal, akik érthetően, precízen egyszóval remekül adják át tudásukat! Az elképzelésem szerinti az oktatás, nagyon jók a projektoron kivetített anyagok, jobban rögzül bennem! Pozitív a "Tanár-Diák" kapcsolat,a neten keresztüli kapcsolattartási lehetőségek-portálok!!"

"Kissé görcsösen ültem be az első órákra, ami hamarosan oldódott. A tanár előadásmódja, a közösen kidolgozott és átbeszélt feladatok... óriási lendületet adtak és adnak."

"Az oktatási rendszert kiválónak találom, az oktatók nagy tudással-hozzáértéssel s empátiával rendelkeznek. A tanfolyam elvégzése után a jelenlegi munkahelyem helyett tovább szeretném képezni magam az Önök iskolájában, hogy olyan helyen dolgozhassak ahol valóban Szociális gondozóként tevékenykedhetek."

"Nagyon meg vagyok elégedve az iskolával-tanárokkal. Szeretek oda járni, tanulni, fejlődni. Minden szombatot nagyon várom. Mindig ott is maradok reggel 8-tól délután 6-ig."

"Én maximálisan elégedett vagyok a képzéssel, a tanárokkal és az oktatókkal. Közel s távol nincs ilyen magas szintű képzés, mint a Pannon Kincstárban."