Szociális képzések

Alapképzések

Szociális asszisztens

Szociális asszisztens
Nehéz sorsú embereknek szeretnél segíteni, és hiszel benne, hogy mindenkinek joga van a boldog és kiegyensúlyozott életre. Szeretnéd támogatni őket nehézségeik leküzdésében, hogy érezzék, nincsenek egyedül a világban.
Tovább

Szociális gondozó és ápoló

Szociális gondozó és ápoló
Beteg, idős vagy sérült embereknek szeretnél segíteni, felelősséggel és türelemmel gondoskodsz másokról. Szeretnéd megkönnyíteni a mindennapjaikat nyugodt környezetet biztosítva számukra.
Tovább

Szociális szakgondozó

Szociális szakgondozó
Szociális ellátásra szoruló embereknek szeretnél segíteni, empátiával és odafigyeléssel támogatnál másokat. Szeretnél hozzájárulni, hogy a szociális intézményekben a személyes gondoskodás szervezetten és hatékonyan folyjon.
Tovább

Ráépülő képzések

Demencia gondozó

Demencia gondozó
Neked ajánljuk a képzést, ha óriási a türelmed, és szívesen segítesz másokon. Fontos az empátia, az emberközpontúság és a kitűnő kommunikációs képesség, hiszen legfőbb feladatod a beteggondozás lesz, de emellett a hozzátartozókkal is egyeztetsz majd a beteg állapotáról vagy akár jogi kérdésekről. Nagyon lényeges, a megfelelő hozzáállás is, hiszen munkád során nemcsak fizikai, hanem lelki támogatást is nyújtasz.
Tovább

Foglalkozás-szervező

Foglalkozás-szervező
Szociális ellátásra szorulóknak szeretnél segíteni, és fontosnak tartod, hogy jó körülmények között dolgozhassanak, és megfelelő elismerést kapjanak munkájukért. Hatékony szervezéssel és odafigyeléssel szeretnéd segíteni őket, hogy megtalálják a foglalkozást, amivel újra teljes életet élhetnek.
Tovább

Gerontológiai gondozó

Gerontológiai gondozó
Idős embereknek szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel támogatnád őket a mindennapok során. Fontos számodra, hogy akik már egy életen át gondoskodtak másokról, boldog és nyugodt környezetben élhessenek.
Tovább

Mentálhigiénés asszisztens

Mentálhigiénés asszisztens
Szeretnél segíteni az embereknek lelki egészségük megőrzésében, empátiával és odafigyeléssel gondoskodnál másokról. Megérted, hogy a mindennapok megpróbáltatásai sokaknak súlyos lelki terhet okoznak, és segítségre van szükségük, hogy kiegyensúlyozott életet élhessenek.
Tovább

Pszichiátriai gondozó

Pszichiátriai gondozó
Mentális betegséggel küzdő embereknek szeretnél segíteni, türelemmel és odafigyeléssel gondoskodnál róluk. Szeretnéd mélyebben megérteni a pszichiátriai betegek sajátos szükségleteit, hogy hozzásegíthesd őket egy boldog és egészséges jövőhöz.
Tovább

Szenvedélybeteg-gondozó

Szenvedélybeteg-gondozó
Szenvedélybetegséggel küzdő embereknek szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel gondoskodnál róluk. Fontos számodra, hogy megértő környezetben gyógyulhassanak, és egy nap majd újra teljes életet élhessenek.
Tovább

Rólunk mondták

"Jól felkészült, karbantartott iskola. Az oktatók jó előadók, széles körű szakmai tudással rendelkezők. Csak pozitív tapasztalat."

"Nem bántam meg hogy ebben az iskolában kezdtem el a képzést, sőt, másoknak is ajánlottam már!"

"Nekem a legnagyobb pozitívum a tanárok szaktudása, elhivatottsága, tenni akarása és őszintesége."

"Azt kaptam, amit vártam. Elégedett vagyok.
A szervezés precíz, az oktatók felkészültek."

"Nagyon meg vagyok elégedve mindennel, örülök, hogy itt tanulhattam. Úgy gondolom, hogy a bizonyítvány segíteni fog az előrelépésben, és biztos vagyok benne, hogy el tudok majd helyezkedni."

 "Teljes mértékben meg voltam elégedve az itt dolgozók munkájával. Ha segítséget kértem szívesen segítettek, a kérdéseimre hiánytalanul válaszoltak. Köszönök mindent!"