Pedagógiai képzések

Alapképzések

Családsegítő asszisztens

Családsegítő asszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha türelmes, empatikus vagy, jó a kommunikációs és problémamegoldó képességed, hiszen te leszel az összekötő kapocs a család, az intézmény és a közösség között, és te közvetítesz majd az esetleges konfliktusokban is. Mindehhez óriási tolerancia és erkölcsi érzék is szükséges. Sok gyermek hátrányos környezetből érkezik majd, akikre különös figyelmet kell fordítanod. Fontos még a jó szervezőkészség, mert szabadidős tevékenységeket is fogsz koordinálni.
Tovább

Fogyatékkal élők gondozója

Fogyatékkal élők gondozója
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítenél fogyatékkal élő óvodás vagy általános iskolás gyermekeknek. Ahhoz, hogy megfelelően tudd majd őket támogatni a fejlődésben, őszinte, bizalomra épülő együttműködést kell kialakítanod a családokkal és más szakemberekkel is. Ehhez fontos lesz az odaadás, a türelem, a megfelelő hozzáállás, az empátia és a tolerancia.
Tovább

Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Gyógypedagógiai segítő munkatárs
Sérült gyermekeknek és fiataloknak szeretnél segíteni, türelemmel és empátiával gondoskodnál róluk a mindennapokban. Fontos számodra, hogy szerető és nyugodt környezetben tanulhassanak az iskolában és a napközbeni ellátásban.
Tovább

Pedagógiai és családsegítő munkatárs

Pedagógiai és családsegítő munkatárs
Gyermekekkel és fiatalokkal szeretnél foglalkozni, empátiával és odafigyeléssel segítenéd őket és családjukat. Szeretnél hozzájárulni, hogy a jövő generációja jó körülmények közt fejlődhessen.
Tovább

Rólunk mondták

"Jól felkészült, karbantartott iskola. Az oktatók jó előadók, széles körű szakmai tudással rendelkezők. Csak pozitív tapasztalat."

"Nem bántam meg hogy ebben az iskolában kezdtem el a képzést, sőt, másoknak is ajánlottam már!"

"Nekem a legnagyobb pozitívum a tanárok szaktudása, elhivatottsága, tenni akarása és őszintesége."

"Azt kaptam, amit vártam. Elégedett vagyok.
A szervezés precíz, az oktatók felkészültek."

"Nagyon meg vagyok elégedve mindennel, örülök, hogy itt tanulhattam. Úgy gondolom, hogy a bizonyítvány segíteni fog az előrelépésben, és biztos vagyok benne, hogy el tudok majd helyezkedni."

 "Teljes mértékben meg voltam elégedve az itt dolgozók munkájával. Ha segítséget kértem szívesen segítettek, a kérdéseimre hiánytalanul válaszoltak. Köszönök mindent!"