Kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ képzés

Kisgyermekgondozó, -nevelő képzés
Kisgyermekekkel szeretnél dolgozni és fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben cseperedhessenek. Türelemmel és odafigyeléssel szeretnéd felkészíteni a legkisebbeket az életre.

További információk

Képzés megnevezése: Kisgyermekgondozó, -nevelő - OKJ 54 761 02
Nyilvántartásba vételi szám: E-000971/2014/A051

Nálunk vizsgázhatsz!
OKJ-s vizsgád vizsgaközpontunkban, modulzáró vizsgáid saját oktatóid előtt teheted le.

Jogszabályi változás

A 2020-as tanévtől kezdődően várhatóan nagyon sok OKJ-s képzés szűnik meg (a tervek szerint 670-ből csak 170 marad), ezen belül több szakképesítés csak hosszabb, 5 éves nappali rendszerű képzésben szerezhető majd meg.
Amennyiben gondolkodsz egy OKJ-s szakma megszerzésében, érdemes a 2019. szeptemberében - még a kedvező, jelenleg érvényben lévő feltételekkel - induló képzések valamelyikére beiratkoznod!

Induló csoportok

Őszi csoport
A képzés formája önköltséges OKJ képzés
Jelentkezés feltétele érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmasság (foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely által kiállított igazolás)
Diákigazolvány -
Időtartam 10 hónap
Jelentkezési határidő 2019. július 30.
Beiratkozás 2019. szeptember 7.
Kezdés 2019. szeptember 7.
Ütemezés hetente
Oktatási napok szombaton 9:00-17:00
Tandíj egyéni befizetőknek

195 000 Ft 
3x25 000 Ft,
majd 6x20 000 Ft 

egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 185 250 Ft

Tandíj intézményi és céges befizetőknek

195 000 Ft
3x65 000 Ft 

egyösszegű tandíjbefizetés esetén: 185 250 Ft

Záróvizsga díj

60 000 Ft
(egyéni befizetőknek:
2x30 000 Ft)

Ingyen jegyzet és gyakorlat:

A szakmai gyakorlatot iskolánk biztosítja, a vizsgák teljesítéséhez szükséges segédanyagokat pedig feltöltjük az ügyfélkapura, így azokat bármikor könnyedén elérheted.

 

Kedvezmények

 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Nappali tagozatos hallgatóknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Barátság kedvezmény: ha egy volt vagy jelenlegi tanulónk ajánlotta neked a képzést, hivatkozz rá, és 10% kedvezményt kapsz a képzés díjából. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban szerepeljen az ajánló tanulónk teljes neve és a képzés megnevezése, amit korábban elvégzett vagy éppen most végez. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkezel, akkor a nevet és a képzést a jelentkezési lapra tudod írni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti).
  Az akciók (pl. Early Bird és más promóciók) ideje alatt a fentiektől eltérő mértékű kedvezményt biztosítunk!

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással!

További kedvezmények:

 • Vizsgagarancia: sikertelen szakmai vizsga esetén ingyenesen biztosítjuk a következő vizsgára történő felkészítést. Ennek feltétele, hogy az utolsó modulzáró vizsga időpontja és a pótvizsga időpontja között nem telhet el 1 év.
 • A modulzáró vizsgák mindegyikén jeles, a záróvizsgán pedig 100%-os eredményt elért tanulóinknak a befizetett tandíj teljes összegét visszatérítjük.
 • Pannon Kincstár Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgadíj kedvezménnyel jutalmazzuk!

Mellettünk szól még:

 • Intézményünk Budapesten, a belváros szívében (Váci utca) patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket.
 • A képzés befejeztével lehetőséged van Europass bizonyítvány kiegészítőt igényelni.
 • A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Nincs regisztrációs díj.
 • Tantermeink a képzés során szükséges számítástechnikai berendezésekkel, az oktatás során elengedhetetlen informatikai programokkal felszereltek.
 • Intézményünkben ingyenes Internet elérést biztosítunk.
 • Szakmailag felkészült, a területükön aktívan tevékenykedő oktatóink a mindennapokban használható tudást adnak tovább.
 • OKJ vizsgáink iskolánkban zajlanak, jelenléti igazolást adunk.
 • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
 • Ügyfélkapunk ingyenes használata, melyen keresztül elérhető a tananyag, és pénzügyek is intézhetőek.
 • Saját tanulmányi referensed a képzés során segít, ha kérdésed adódna.
 • A képzés díja tartalmazza a gyakorlat megszervezését is. Amennyiben kéred, segítünk gyakorlati helyet találni.
 • Egyéni befizetők esetén havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Mi lesz a feladatod kisgyermekgondozó, -nevelőként?

A három éves kor alatti gyermekeket gondozod. Megismerkedsz a gyermekek családjával, nevelési értékeikkel, és munkád során törekszel ennek megerősítésére. Kapcsolatot teremtesz a kicsikkel, és állapotuknak, szükségleteiknek megfelelően gondozod őket. Biztonságos környezetet és nyugodt légkört alakítasz ki számukra. Egyéni fejlődésük segítésében is részt veszel, elegendő játékot, alvást és szabad levegőn való mozgást biztosítva megszervezed napi tevékenységüket. Segítesz nekik beilleszkedni az új környezetbe, a szülőket pedig folyamatosan tájékoztatod a gyermek fejlődéséről, közérzetéről.

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Kisgyermekgondozó, -nevelőként változatos munkalehetőségek várnak a hazai csecsemőotthonokban, bölcsődékben, egyéb napközbeni gyermekellátást biztosító intézményekben, valamint az otthoni gyermekgondozásban. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett kisgyermekgondozó, -nevelőkből, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.

Jelentkezz most!

Jelentkezéshez kérünk, hogy kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!


A Magyar Bölcsődék Egyesületének ajánlásával


A képzésről mondták

"Minden úgy alakult, ahogy terveztem. Igazi szakemberek tanítanak minket, hitelesek és nagyon szeretik átadni a tudásukat, tapasztalataikat. Nagyon jól érzem magam itt. Hálás vagyok a sorsnak, hogy itt szerezhetem meg a végzettségemet.
A csoport akikkel együtt tanulok,nagyon segítőkész és jól érzem magam velük is. Köszönöm :)"

"A képzés tetszik és az nagyon jó benne hogy tényleg van gyakorlat is és nem csak elmélet az elképzeléseimnek eddig megfelelt! :)"

"A tanárok nagyon együttműködően és konstruktívan állnak a személyes problémámhoz. Nagyon elégedett vagyok velük."

"A tanárok nagyon közvetlenek, segítőkészek, rugalmasak, azt már tapasztaltam. Az iskola jóhírű, amit én is tovább fogok adni. 2 hónapja sikerült elhelyezkednem egy bölcsődében a lakóhelyemen, aminek nagyon örültem, mert számításba vették, hogy a Pannon Kincstár tanulója vagyok."

"Nagy pozitívum a tanárok szaktudása, az hogy abban dolgoznak, amit tanítanak. A gyakorlati óraszámok és helyszínek szervezése is kiváló, még ha sokaknak a munkájuk mellett is kell letölteni."

"A tanárok kimagaslóan jók és tapasztaltak, rengeteg fontos információt osztanak meg velünk az órák alatt, ami fontos lehet a mindennapokban."

"Az oktatókkal elégedett vagyok, magas színvonalú munkát végeznek, készségesen segítenek, ha problémánk van."

"Számomra nagyon szimpatikus a képzés. Nagyon szeretek bejárni az órákra. Jó hangulatban telnek. A tanárok jól felkészültek, közvetlenek. Magas színvonalú az oktatásuk."

"Az oktatók úgy gondolom, nagyon felkészültek és segítőkészek!"

"Véletlen választottam az intézményt, de nagyon örülök a döntésemnek. Magas színvonalú a képzés. Segítőkészek a tanárok."

"Az iskola legnagyobb pozitívuma az oktatók személye. Hosszú, fárasztó órákon keresztül, saját szakmájukról megszállottan tudnak előadni."

"Eddigi tapasztalataim alapján az oktatók és az oktatás számomra tökéletesen megfelelő. Nagyon pozitív és szeretek itt lenni, tanulni. :)
Köszönöm Mindenkinek!"

"Ezt a tanfolyamot azért választottam mert a későbbiekben ezen a pályán szeretnék elhelyezkedni. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a tanárokkal, mind a leadott tananyaggal."

"Még rövid ideje tart a képzés, de kellemes tapasztalataim vannak eddig, nagyon jók az oktatók, nagyon jó az előadókészségük, segítőkészek, rugalmasak, kedvesek, szakmailag magas színvonalúak."

"Nagyon elégedett vagyok mindennel, tanárok nagyon korrektek, rugalmasak szimpatikusak."