Egészségügyi asszisztens OKJ képzés

Egészségügyi asszisztens képzés
Egészségügyi intézményekben kezelt embereknek szeretnél segíteni. Izgalmas és változatos munkanapokra vágysz, és szeretnél hozzájárulni, hogy a hazai egészségügy színvonala kiemelkedő legyen.

A KÉPZÉS MEGSZŰNT
Jelentkezz most az Általános ápolási és egészségügyi asszisztens OKJ képzésre!

További információk

Képzés megnevezése: Egészségügyi asszisztens - OKJ 54 720 01
Nyilvántartásba vételi szám: E-000971/2014/A027

Nálunk vizsgázhatsz!
OKJ-s vizsgád vizsgaközpontunkban, modulzáró vizsgáid saját oktatóid előtt teheted le.

Ingyen jegyzet és gyakorlat:

A szakmai gyakorlatot iskolánk biztosítja, a vizsgák teljesítéséhez szükséges segédanyagokat pedig feltöltjük az ügyfélkapura, így azokat bármikor könnyedén elérheted.

 

Kedvezmények:

 • Kismama kedvezmény! A képzés megkezdésekor GYED-en vagy GYES-en lévő kismamáknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek 10% kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.
 • Nappali tagozatos hallgatóknak 10% kedvezményt adunk a tandíjból.
 • Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt, aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből 10% kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban mindenkinél szerepeljen a csoportos kedvezményt igénybevevők neve, azaz, akikkel együtt fogtok beiratkozni. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkeztek, akkor a neveket a jelentkezési lapra tudjátok ráírni.
 • Barátság kedvezmény: ha egy volt vagy jelenlegi tanulónk ajánlotta neked a képzést, hivatkozz rá, és 10% kedvezményt kapsz a képzés díjából. A kedvezményt csak új tanulóink vehetik igénybe, akik korábban nem jártak a Pannon Kincstárba. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy online jelentkezéskor a megjegyzés rovatban szerepeljen az ajánló tanulónk teljes neve és a képzés megnevezése, amit korábban elvégzett vagy éppen most végez. Ha postai úton, e-mailen vagy személyesen jelentkezel, akkor a nevet és a képzést a jelentkezési lapra tudod írni.
 • Egyösszegű tandíjbefizetés esetén 5% kedvezményt adunk, amennyiben a befizetés a beiratkozás utáni héten, legkésőbb csütörtökig megtörténik. (FIGYELEM: amennyiben a fizetés nem történik meg a megadott határidőn belül, a kedvezmény érvényét veszíti).
  Az akciók (pl. Early Bird és más promóciók) ideje alatt a fentiektől eltérő mértékű kedvezményt biztosítunk!

A fenti kedvezményeink nem összevonhatóak egymással!

További kedvezmények:

 • Vizsgagarancia: sikertelen szakmai vizsga esetén ingyenesen biztosítjuk a következő vizsgára történő felkészítést. Ennek feltétele, hogy az utolsó modulzáró vizsga időpontja és a pótvizsga időpontja között nem telhet el 1 év.
 • Amennyiben a képzés sikeres befejeztével Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelsz, kitűnő tanulmányi eredményed esetén az iskola átvállalja ennek költségét.
 • Pannon Kincstár Klub kedvezmény: visszatérő tanulóinkat 10 000 Ft értékű vizsgadíj kedvezménnyel jutalmazzuk!

Mellettünk szól még:

 • Intézményünk Budapesten, a belváros szívében (Váci utca) patinás környezetben, modern körülmények között biztosítja a nyugodt, célorientált oktatási feltételeket.
 • A képzés befejeztével lehetőséged van Europass bizonyítvány kiegészítőt igényelni.
 • A felnőttképzés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 • Nincs regisztrációs díj.
 • Tantermeink a képzés során szükséges számítástechnikai berendezésekkel, az oktatás során elengedhetetlen informatikai programokkal felszereltek.
 • Intézményünkben ingyenes Internet elérést biztosítunk.
 • Szakmailag felkészült, a területükön aktívan tevékenykedő oktatóink a mindennapokban használható tudást adnak tovább.
 • OKJ vizsgáink iskolánkban zajlanak, jelenléti igazolást adunk.
 • Büfénk széleskörű kínálata étkezési lehetőséget biztosít.
 • Ügyfélkapunk ingyenes használata, melyen keresztül elérhető a tananyag, és pénzügyek is intézhetőek.
 • Saját tanulmányi referensed a képzés során segít, ha kérdésed adódna.
 • A képzés díja tartalmazza a gyakorlat megszervezését is. Amennyiben kéred, segítünk gyakorlati helyet találni.
 • Egyéni befizetők esetén havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Mi lesz a feladatod egészségügyi asszisztensként?

Az egészségügyi munkacsoporttal szorosan együttműködve végzed a munkád. Előkészíted a betegellátáshoz szükséges eszközöket és gondoskodsz a megfelelő higiénés feltételekről. Tájékoztatod és felkészíted a betegeket, segédkezel a vizsgálatok és beavatkozások során. A hatékony betegellátás érdekében előjegyzést végzel, betegforgalmat szervezel és vezeted az ezekhez kapcsolódó adminisztrációt. Mindeközben aktívan kommunikálsz a munkacsoport többi tagjával.

Hol tudsz majd elhelyezkedni?

Egészségügyi asszisztensként itthon változatos munkalehetőségek várnak a kórházak különböző osztályain, klinikákon, szanatóriumokban, járóbeteg ellátó intézményekben. A nyugati országokban állandó hiány van szakképzett egészségügyi asszisztensekből, így a képzés elvégzésével külföldön is könnyen el tudsz helyezkedni.

Ha tovább képeznéd magad az egészségügyi asszisztencia egy speciális területén, várunk FIZIOTERÁPIÁS ASSZISZTENS képzésünkre.

Jelentkezz most!

Jelentkezéshez kérünk, hogy kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!


A képzésről mondták

"Az oktatóimhoz bármilyen kérdéssel fordulhatok, nagyon szívesen elmagyaráznak mindent. Az oktatás széles körű, magas színvonalú. A tanárok hozzáértése magas szintű. Az ügyfélszolgálati munkatársak nagyon készségesek, barátságosak. El szeretnék végezni még egy tanfolyamot, nem kérdés, hogy Önökhöz iratkozom be újra! Már állásajánlatot is kaptam, a tanfolyam elvégzése után valószínűleg el tudok helyezkedni, komoly, felelősségteljes pozícióban. Köszönet mindenért!"

"Nekem személy szerint a munkámhoz kell az a képzés, én rendelőintézetben dolgozom és ez megfelelő, hogy megmaradhassak a munkakörömben."

"A tanárok nagyon jól képzettek, kedvesek, segítőkészek, panaszunk nem lehet rájuk :)"

"Az elméleti oktatás nagyon jó."

"Az Újbudai rendelő nagyon színvonalas, nagyon jó választás volt az iskola részéről."

"Az oktatók maximálisan felkészültek, az ügyfélszolgálathoz bátran lehet fordulni, készségesen segítenek.Maximálisan elégedett vagyok mindennel. A tanfolyam elvégzése után szeretnék fizioterápiás szakasszisztens képzésre jelentkezni."

"Jelenleg még folyik a tanfolyamom, eddig nagyon megvagyok elégedve. Sikerült elhelyezkednem a szakmában és nagyon élvezem."

"Az itt dolgozók nagyon segítőkészek, rugalmasak, a tanulók érdekeit 100%-osan szolgálják!"

"Szerintem minden oktató profi módon adja át a tudását."