Alap egészségügyi OKJ képzések

Általános ápolási és egészségügyi asszisztens

Általános ápolási és egészségügyi asszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítesz az embereknek, nagy türelemmel gondoskodsz másokról, és izgalmas, változatos munkanapokra vágysz. Ebben a hivatásban fontos a jó kommunikációs készség és az empátia, hiszen a betegek és hozzátartozóik tőled is kapnak majd tájékoztatást.
Tovább

Audiológiai asszisztens és hallásakusztikus

Audiológiai asszisztens és hallásakusztikus
Neked ajánljuk a képzést, ha szívügyed, hogy segíts másokon. Ha motivál, hogy részese lehetsz a panaszaik megoldásának. Képes vagy teljes körűen odafigyelni a problémáikra, igényeikre, miközben felelősséget vállalsz azért, hogy a megfelelő vizsgálatot, megfelelő eszközt kapják. És persze mindemellett érdekelnek a vizsgálatokhoz szükséges orvostechnikai eszközök és eljárások, bátran használod őket és szívesen követed a legújabb fejlesztéseket.
Tovább

Betegkísérő

Betegkísérő
Betegkísérőként elsősegélynyújtással kapcsolatos feladatokat látsz majd el elsősorban, és részt veszel a betegszállításban. Amennyiben erre kérnek, akár szolgálatvezetői és diszpécseri feladatokkal is megbíznak majd.
Tovább

Egészségfejlesztési segítő

Egészségfejlesztési segítő
Neked ajánljuk a képzést, ha fontosnak tartod, hogy mindenki hozzájusson a számára szükséges ellátáshoz. Empatikus és türelmes vagy, szívesen segítesz a nehéz helyzetben lévő embereken. Hitelesen kommunikálsz, saját életeddel mutatsz példát. Talpraesettségeddel másoknál könnyebben oldasz meg krízishelyzeteket.
Tovább

Egészségügyi asszisztens

Egészségügyi asszisztens
Egészségügyi intézményekben kezelt embereknek szeretnél segíteni. Izgalmas és változatos munkanapokra vágysz, és szeretnél hozzájárulni, hogy a hazai egészségügy színvonala kiemelkedő legyen.
Tovább

Egészségügyi gyakorlatvezető

Egészségügyi gyakorlatvezető
Egészségügyi hivatásra készülőknek szeretnél segíteni, türelemmel és felelősségteljesen tanítanál másokat. Megérted, hogy az a gyakorlati tudás, amit a nálad tanulók elsajátítanak, a jövőben sokak életét mentheti meg.
Tovább

Egészségügyi technikai asszisztens

Egészségügyi technikai asszisztens
Precíz vagy és türelmes? Szívesen dolgoznál egészségügyi laboratóriumokban, műhelyekben? Kedveled az adminisztratív feladatokat és jó a kézügyességed? Akkor az egészségügyi technikai asszisztens OKJ képzést neked találták ki!
Tovább

Ergoterapeuta

Ergoterapeuta
Akkor érzed igazán jól magad, ha másoknak segítesz? Nem kérdés számodra, hogy a betegeket ápolni, az elesetteket támogatni kell? Ha a környezetedben beteg, sérülést szenvedett személy van, ösztönösen a megoldáson ötletelsz, hogyan tudnál javítani az állapotán?
Tovább

Fertőtlenítő-sterilező

Fertőtlenítő-sterilező
Fertőtlenítő-sterilezőként elsősorban műtőssegédként dolgozhatsz majd, ahol igen nagy szükség van a precizitásodra, és elhivatottságodra. Megismered azokat a technológiákat, melyeknek segítségével különböző műszereket, eszközöket és anyagokat lehet, és kell csoportosítani, átvizsgálni, karbantartani, csomagolni vagy címkézni.
Tovább

Fizioterápiás asszisztens

Fizioterápiás asszisztens
Fizioterápiára szorulóknak szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel gondoskodnál másokról. Változatos feladatokat végezve szeretnél hozzájárulni mások gyógyulásához.
Tovább

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztens
Fogászati kezelésen áteső embereknek szeretnél segíteni, empátiával és odafigyeléssel gondoskodnál másokról. Megérted, hogy sokaknak a legkisebb beavatkozás is hatalmas félelemmel jár és a támogatásod nagyon sokat jelent nekik.
Tovább

Fogtechnikus gyakornok

Fogtechnikus gyakornok
Fogtechnikus gyakornokként fogtechnikai laborban dolgozol, fogpótlásokat és javításokat készítesz. Komolyabb anatómiai ismeretekkel rendelkezel, és jó a kézügyességed (előny, ha szeretsz rajzolni). Folyamatosan továbbképzed magad, nem maradsz le a legújabb trendekről és változásokról.
Tovább

Gyakorló ápoló

Gyakorló ápoló
Ápolásra szoruló embereken szeretnél segíteni, empátiával és felelősségteljesen gondoskodsz másokról. Megérted, hogy a betegek sokszor életük legnehezebb időszakát élik át, és a törődés, amit kapnak, nagyon sokat jelent számukra.
Tovább

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló
Csecsemőknek és gyermekeknek szeretnél segíteni, empatikus vagy és mindent megtennél, hogy a legkisebbeket mosolyogni lásd. Fontos számodra, hogy egy apró élet megóvásával az egész család boldog jövőjét biztosítsd.
Tovább

Gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens

Gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens
Izgalmas terep számodra a laboratóriumok világa? Érdekelnek a kémiai, biológiai vizsgálatok és tesztek? Mindig is szívesen néztél dokumentumfilmeket, vagy olvastál az emberi test működéséről, nézegetted a mikroszkopikus felvételeket? Ez a világ éppen rád vár! Végezd el gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens képzésünket és dolgozz te is laboratóriumban!
Tovább

Gyakorló mentőápoló

Gyakorló mentőápoló
Sürgős ellátásra szorulóknak szeretnél segíteni, higgadtan és felelősségteljesen szeretnéd kezelni a vészhelyzeteket. Megérted, hogy a beteg és családja sokszor életük legijesztőbb perceit élik át, akiknek a támogatásod nagyon sokat jelent.
Tovább

Gyógymasszőr

Gyógymasszőr
Neked ajánljuk a képzést, ha szeretnél segíteni az emberek mielőbbi gyógyulásában vagy közérzetének javításában. Izgalmas és változatos feladatokkal járulsz majd hozzá rehabilitációjukhoz, pihenésükhöz. Mindehhez nagyon fontos a megfelelő szakismeret és a precíz, pontos munkavégzés, így érdemes olyan iskolát választanod, ahol megszerezheted az ehhez szükséges tudást. Jelentkezz hozzánk!
Tovább

Gyógyszertári asszisztens

Gyógyszertári asszisztens
Gyógyszerre szoruló betegeknek szeretnél segíteni, és fontosnak tartod, hogy mindenki szakszerű és színvonalas gyógyszerellátást kapjon. Felelősségteljes, változatos feladatokat végezve szeretnél hozzájárulni mások gyógyulásához.
Tovább

Műtőssegéd-gipszmester

Műtőssegéd-gipszmester
Neked ajánljuk képzésünket, ha precíz vagy és empatikus. A műtétek során így tudod majd szakszerűen segíteni az operáló csapatot, valamint ellátni a gipszeléssel kapcsolatos feladatokat.
Tovább

Perioperatív asszisztens

Perioperatív asszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen részt vennél műtéttel kapcsolatos feladatokban. Ennél a hivatásnál nagyon fontos a pontos munkavégzés, hiszen a betegeknek a műtét során szükségük van a megfelelő ellátásra, kollégáidnak pedig a precíz adminisztrációra. Lényeges még a kiváló szövegértés is, hiszen a beteg jogainak ismerete is a munkád része lesz.
Tovább

Regeneráló balneoterápiás masszőr

Regeneráló balneoterápiás masszőr
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítenél az emberek közérzetének javításában különböző masszázstechnikákkal és szakszerű ellátással. Fontos lesz majd, hogy jól kommunikálj a kliensekkel, és megfelelően használd a szaknyelvet.
Tovább

Rólunk mondták

"Jól felkészült, karbantartott iskola. Az oktatók jó előadók, széles körű szakmai tudással rendelkezők. Csak pozitív tapasztalat."

"Nem bántam meg hogy ebben az iskolában kezdtem el a képzést, sőt, másoknak is ajánlottam már!"

"Nekem a legnagyobb pozitívum a tanárok szaktudása, elhivatottsága, tenni akarása és őszintesége."

"Azt kaptam, amit vártam. Elégedett vagyok.
A szervezés precíz, az oktatók felkészültek."

"Nagyon meg vagyok elégedve mindennel, örülök, hogy itt tanulhattam. Úgy gondolom, hogy a bizonyítvány segíteni fog az előrelépésben, és biztos vagyok benne, hogy el tudok majd helyezkedni."

 "Teljes mértékben meg voltam elégedve az itt dolgozók munkájával. Ha segítséget kértem szívesen segítettek, a kérdéseimre hiánytalanul válaszoltak. Köszönök mindent!"