OKJ képzések

Alapképzések

Egészségügyi képzések

Általános ápolási és egészségügyi asszisztens

Általános ápolási és egészségügyi asszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítesz az embereknek, nagy türelemmel gondoskodsz másokról, és izgalmas, változatos munkanapokra vágysz. Ebben a hivatásban fontos a jó kommunikációs készség és az empátia, hiszen a betegek és hozzátartozóik tőled is kapnak majd tájékoztatást.
Tovább

Audiológiai asszisztens és hallásakusztikus

Audiológiai asszisztens és hallásakusztikus
Neked ajánljuk a képzést, ha szívügyed, hogy segíts másokon. Ha motivál, hogy részese lehetsz a panaszaik megoldásának. Képes vagy teljes körűen odafigyelni a problémáikra, igényeikre, miközben felelősséget vállalsz azért, hogy a megfelelő vizsgálatot, megfelelő eszközt kapják. És persze mindemellett érdekelnek a vizsgálatokhoz szükséges orvostechnikai eszközök és eljárások, bátran használod őket és szívesen követed a legújabb fejlesztéseket.
Tovább

Betegkísérő

Betegkísérő
Betegkísérőként elsősegélynyújtással kapcsolatos feladatokat látsz majd el elsősorban, és részt veszel a betegszállításban. Amennyiben erre kérnek, akár szolgálatvezetői és diszpécseri feladatokkal is megbíznak majd.
Tovább

Egészségfejlesztési segítő

Egészségfejlesztési segítő
Neked ajánljuk a képzést, ha fontosnak tartod, hogy mindenki hozzájusson a számára szükséges ellátáshoz. Empatikus és türelmes vagy, szívesen segítesz a nehéz helyzetben lévő embereken. Hitelesen kommunikálsz, saját életeddel mutatsz példát. Talpraesettségeddel másoknál könnyebben oldasz meg krízishelyzeteket.
Tovább

Egészségügyi asszisztens

Egészségügyi asszisztens
Egészségügyi intézményekben kezelt embereknek szeretnél segíteni. Izgalmas és változatos munkanapokra vágysz, és szeretnél hozzájárulni, hogy a hazai egészségügy színvonala kiemelkedő legyen.
Tovább

Egészségügyi gyakorlatvezető

Egészségügyi gyakorlatvezető
Egészségügyi hivatásra készülőknek szeretnél segíteni, türelemmel és felelősségteljesen tanítanál másokat. Megérted, hogy az a gyakorlati tudás, amit a nálad tanulók elsajátítanak, a jövőben sokak életét mentheti meg.
Tovább

Egészségügyi technikai asszisztens

Egészségügyi technikai asszisztens
Precíz vagy és türelmes? Szívesen dolgoznál egészségügyi laboratóriumokban, műhelyekben? Kedveled az adminisztratív feladatokat és jó a kézügyességed? Akkor az egészségügyi technikai asszisztens OKJ képzést neked találták ki!
Tovább

Ergoterapeuta

Ergoterapeuta
Akkor érzed igazán jól magad, ha másoknak segítesz? Nem kérdés számodra, hogy a betegeket ápolni, az elesetteket támogatni kell? Ha a környezetedben beteg, sérülést szenvedett személy van, ösztönösen a megoldáson ötletelsz, hogyan tudnál javítani az állapotán?
Tovább

Fertőtlenítő-sterilező

Fertőtlenítő-sterilező
Fertőtlenítő-sterilezőként elsősorban műtőssegédként dolgozhatsz majd, ahol igen nagy szükség van a precizitásodra, és elhivatottságodra. Megismered azokat a technológiákat, melyeknek segítségével különböző műszereket, eszközöket és anyagokat lehet, és kell csoportosítani, átvizsgálni, karbantartani, csomagolni vagy címkézni.
Tovább

Fizioterápiás asszisztens

Fizioterápiás asszisztens
Fizioterápiára szorulóknak szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel gondoskodnál másokról. Változatos feladatokat végezve szeretnél hozzájárulni mások gyógyulásához.
Tovább

Fogászati asszisztens

Fogászati asszisztens
Fogászati kezelésen áteső embereknek szeretnél segíteni, empátiával és odafigyeléssel gondoskodnál másokról. Megérted, hogy sokaknak a legkisebb beavatkozás is hatalmas félelemmel jár és a támogatásod nagyon sokat jelent nekik.
Tovább

Fogtechnikus gyakornok

Fogtechnikus gyakornok
Fogtechnikus gyakornokként fogtechnikai laborban dolgozol, fogpótlásokat és javításokat készítesz. Komolyabb anatómiai ismeretekkel rendelkezel, és jó a kézügyességed (előny, ha szeretsz rajzolni). Folyamatosan továbbképzed magad, nem maradsz le a legújabb trendekről és változásokról.
Tovább

Gyakorló ápoló

Gyakorló ápoló
Ápolásra szoruló embereken szeretnél segíteni, empátiával és felelősségteljesen gondoskodsz másokról. Megérted, hogy a betegek sokszor életük legnehezebb időszakát élik át, és a törődés, amit kapnak, nagyon sokat jelent számukra.
Tovább

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló

Gyakorló csecsemő- és gyermekápoló
Csecsemőknek és gyermekeknek szeretnél segíteni, empatikus vagy és mindent megtennél, hogy a legkisebbeket mosolyogni lásd. Fontos számodra, hogy egy apró élet megóvásával az egész család boldog jövőjét biztosítsd.
Tovább

Gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens

Gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens
Izgalmas terep számodra a laboratóriumok világa? Érdekelnek a kémiai, biológiai vizsgálatok és tesztek? Mindig is szívesen néztél dokumentumfilmeket, vagy olvastál az emberi test működéséről, nézegetted a mikroszkopikus felvételeket? Ez a világ éppen rád vár! Végezd el gyakorló klinikai laboratóriumi asszisztens képzésünket és dolgozz te is laboratóriumban!
Tovább

Gyakorló mentőápoló

Gyakorló mentőápoló
Sürgős ellátásra szorulóknak szeretnél segíteni, higgadtan és felelősségteljesen szeretnéd kezelni a vészhelyzeteket. Megérted, hogy a beteg és családja sokszor életük legijesztőbb perceit élik át, akiknek a támogatásod nagyon sokat jelent.
Tovább

Gyógymasszőr

Gyógymasszőr
Neked ajánljuk a képzést, ha szeretnél segíteni az emberek mielőbbi gyógyulásában vagy közérzetének javításában. Izgalmas és változatos feladatokkal járulsz majd hozzá rehabilitációjukhoz, pihenésükhöz. Mindehhez nagyon fontos a megfelelő szakismeret és a precíz, pontos munkavégzés, így érdemes olyan iskolát választanod, ahol megszerezheted az ehhez szükséges tudást. Jelentkezz hozzánk!
Tovább

Gyógyszertári asszisztens

Gyógyszertári asszisztens
Gyógyszerre szoruló betegeknek szeretnél segíteni, és fontosnak tartod, hogy mindenki szakszerű és színvonalas gyógyszerellátást kapjon. Felelősségteljes, változatos feladatokat végezve szeretnél hozzájárulni mások gyógyulásához.
Tovább

Műtőssegéd-gipszmester

Műtőssegéd-gipszmester
Neked ajánljuk képzésünket, ha precíz vagy és empatikus. A műtétek során így tudod majd szakszerűen segíteni az operáló csapatot, valamint ellátni a gipszeléssel kapcsolatos feladatokat.
Tovább

Perioperatív asszisztens

Perioperatív asszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen részt vennél műtéttel kapcsolatos feladatokban. Ennél a hivatásnál nagyon fontos a pontos munkavégzés, hiszen a betegeknek a műtét során szükségük van a megfelelő ellátásra, kollégáidnak pedig a precíz adminisztrációra. Lényeges még a kiváló szövegértés is, hiszen a beteg jogainak ismerete is a munkád része lesz.
Tovább

Regeneráló balneoterápiás masszőr

Regeneráló balneoterápiás masszőr
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítenél az emberek közérzetének javításában különböző masszázstechnikákkal és szakszerű ellátással. Fontos lesz majd, hogy jól kommunikálj a kliensekkel, és megfelelően használd a szaknyelvet.
Tovább

Gyermekgondozó képzések

Gyermek- és ifjúsági felügyelő

Gyermek- és ifjúsági felügyelő
Állami gondozásban élő gyermekeknek szeretnél segíteni, fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben élhessenek. Szeretnéd felkészíteni őket az önálló életre, hogy felnőve értékes tagjai legyenek a közösségnek.
Tovább

Gyermekotthoni asszisztens

Gyermekotthoni asszisztens
Állami gondozásban élő gyermekeknek szeretnél segíteni, és fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben éljenek az intézményekben. Szeretnél hozzájárulni, hogy boldog és egészséges jövő várjon rájuk.
Tovább

Házi időszakos gyermekgondozó

Házi időszakos gyermekgondozó
Neked ajánljuk képzésünket, ha könnyen teremtesz kapcsolatot gyerekekkel, türelmes vagy, nyugodt, empatikus és toleráns. Mindez fontos ahhoz, hogy képes legyél beilleszkedni az ellátást igénybe vevő család otthonába, így érzelmileg stabil és kiegyensúlyozott hátteret nyújthatsz számukra.
Tovább

Kisgyermekgondozó, -nevelő

Kisgyermekgondozó, -nevelő
Kisgyermekekkel szeretnél dolgozni és fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben cseperedhessenek. Türelemmel és odafigyeléssel szeretnéd felkészíteni a legkisebbeket az életre.
Tovább

Nevelőszülő

Nevelőszülő
Állami gondozásba kerülő gyermekeknek szeretnél segíteni, és fontos számodra, hogy nyugodt és boldog családi környezetben élhessenek. Szeretnél empátiával és odafigyeléssel gondoskodni róluk, amíg állandó otthonra nem találnak.
Tovább

Óvodai dajka

Óvodai dajka
Óvodás gyermekekkel szeretnél foglalkozni, és fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben fejlődhessenek. Szeretnél részt venni a jövő generációjának nevelésében.
Tovább

Pedagógiai képzések

Családsegítő asszisztens

Családsegítő asszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha türelmes, empatikus vagy, jó a kommunikációs és problémamegoldó képességed, hiszen te leszel az összekötő kapocs a család, az intézmény és a közösség között, és te közvetítesz majd az esetleges konfliktusokban is. Mindehhez óriási tolerancia és erkölcsi érzék is szükséges. Sok gyermek hátrányos környezetből érkezik majd, akikre különös figyelmet kell fordítanod. Fontos még a jó szervezőkészség, mert szabadidős tevékenységeket is fogsz koordinálni.
Tovább

Fogyatékkal élők gondozója

Fogyatékkal élők gondozója
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítenél fogyatékkal élő óvodás vagy általános iskolás gyermekeknek. Ahhoz, hogy megfelelően tudd majd őket támogatni a fejlődésben, őszinte, bizalomra épülő együttműködést kell kialakítanod a családokkal és más szakemberekkel is. Ehhez fontos lesz az odaadás, a türelem, a megfelelő hozzáállás, az empátia és a tolerancia.
Tovább

Gyógypedagógiai segítő munkatárs

Gyógypedagógiai segítő munkatárs
Sérült gyermekeknek és fiataloknak szeretnél segíteni, türelemmel és empátiával gondoskodnál róluk a mindennapokban. Fontos számodra, hogy szerető és nyugodt környezetben tanulhassanak az iskolában és a napközbeni ellátásban.
Tovább

Pedagógiai és családsegítő munkatárs

Pedagógiai és családsegítő munkatárs
Gyermekekkel és fiatalokkal szeretnél foglalkozni, empátiával és odafigyeléssel segítenéd őket és családjukat. Szeretnél hozzájárulni, hogy a jövő generációja jó körülmények közt fejlődhessen.
Tovább

Szociális képzések

Szociális asszisztens

Szociális asszisztens
Nehéz sorsú embereknek szeretnél segíteni, és hiszel benne, hogy mindenkinek joga van a boldog és kiegyensúlyozott életre. Szeretnéd támogatni őket nehézségeik leküzdésében, hogy érezzék, nincsenek egyedül a világban.
Tovább

Szociális gondozó és ápoló

Szociális gondozó és ápoló
Beteg, idős vagy sérült embereknek szeretnél segíteni, felelősséggel és türelemmel gondoskodsz másokról. Szeretnéd megkönnyíteni a mindennapjaikat nyugodt környezetet biztosítva számukra.
Tovább

Szociális szakgondozó

Szociális szakgondozó
Szociális ellátásra szoruló embereknek szeretnél segíteni, empátiával és odafigyeléssel támogatnál másokat. Szeretnél hozzájárulni, hogy a szociális intézményekben a személyes gondoskodás szervezetten és hatékonyan folyjon.
Tovább

Ráépülő képzések

Egészségügyi képzések

Alapellátási közösségi szakápoló

Alapellátási közösségi szakápoló
Neked ajánljuk a képzést, ha szeretnél egészségügyi területen dolgozni, és szívesen végeznél adminisztratív feladatokat is. Emiatt fontos a precizitás, de éppolyan lényeges a pozitív gondolkodás és a megfelelő hozzáállás is, mert a munka során a közösséget pozitív életvezetésre és egészséges életmódra fogod majd ösztönözni.
Tovább

Aneszteziológiai szakasszisztens

Aneszteziológiai szakasszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha precíz és megbízható vagy. Fontos, hogy a feladatokat következetesen, figyelmesen, higgadtan végezd, hiszen a munkád során bármikor adódhatnak váratlan helyzetek, amikor aktívan részt kell venned akár életmentő beavatkozáson is.
Tovább

Ápoló

Ápoló
Ápolásra szoruló embereken szeretnél segíteni, empátiával és felelősségteljesen gondoskodsz másokról. Megérted, hogy a betegek sokszor életük legnehezebb időszakát élik át, és a törődés, amit kapnak, nagyon sokat jelent számukra.
Tovább

Csecsemő- és gyermekápoló

Csecsemő- és gyermekápoló
Csecsemőknek és gyermekeknek szeretnél segíteni, empatikus vagy, és mindent megtennél, hogy a legkisebbeket mosolyogni lásd. Fontos számodra, hogy egy apró élet megóvásával az egész család boldog jövőjét biztosítsd.
Tovább

Diabetológiai szakápoló és edukátor

Diabetológiai szakápoló és edukátor
Diabéteszben szenvedőknek szeretnél segíteni, odafigyeléssel és türelemmel gondoskodnál másokról. Fontos számodra, hogy szakértő segítséggel megismerhessék a betegségüket és teljes életet élhessenek.
Tovább

Epidemiológiai szakápoló

Epidemiológiai szakápoló
Amennyiben Ápolóként dolgozol, és kiemelten fontos számodra, hogy betegeid biztonságos környezetben gyógyulhassanak - emellett érdekel, hogy hogyan lehet elkerülni az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzéseket és járványokat, akkor érdemes elvégezned ezt a képzést.
Tovább

Felnőtt intenzív szakápoló

Felnőtt intenzív szakápoló
Neked ajánljuk a képzést, ha nagyfokú türelemmel és empátiával rendelkezel, hiszen a betegek ellátásához a szaktudás mellett ezek a képességek a legfontosabbak. Lényeges még a nyugodt és higgadt személyiség, amellyel a váratlan helyzeteket is kezelni tudod.
Tovább

Foglalkozásegészségügyi szakápoló

Foglalkozásegészségügyi szakápoló
Dolgozó embereknek szeretnél segíteni, empátiával és odafigyeléssel gondoskodsz másokról. Fontos számodra, hogy a biztonságos és egészséges munkakörnyezet mindenki életére pozitív hatással legyen.
Tovább

Fogtechnikus

Fogtechnikus
Képzésünket neked ajánljuk, ha precíz vagy, hiszen a fogtechnikus munkája türelmet és nagyfokú odafigyelést igényel. Ezen a pályán olyan szakemberekre van szükség, akik nemcsak átlátják és ismerik a különböző szabályokat és szabványokat, hanem folyamatosan képezik magukat, szívesen járnak konferenciákra, valamint a szaksajtóból is tájékozódnak a legújabb technikákról.
Tovább

Geriátriai és krónikus beteg szakápoló

Geriátriai és krónikus beteg szakápoló
Időseknek, krónikus beteg embereknek szeretnél segíteni. Fontos számodra, hogy gondoskodó környezetben élhessenek, és szeretnéd empátiával és odafigyeléssel megkönnyíteni a mindennapjaikat.
Tovább

Gyógyszerkiadó szakasszisztens

Gyógyszerkiadó szakasszisztens
Gyógyszerre szoruló betegeknek szeretnél segíteni, és fontosnak tartod, hogy mindenki szakszerű és színvonalas gyógyszerellátást kapjon. Empátiával, tanácsadással szeretnéd segíteni a gyógyszertárban vásárlókat.
Tovább

Hospice szakápoló

Hospice szakápoló
Gyógyíthatatlan betegeknek szeretnél segíteni. Empátiával és odafigyeléssel gondoskodnál másokról, és fontos számodra, hogy a visszafordíthatatlan betegségben szenvedők szerető környezetben éljenek és minden pillanatot értékesen töltsenek.
Tovább

Klinikai fogászati higiénikus

Klinikai fogászati higiénikus
A fogászati kezelésen áteső embereknek szeretnél segíteni, empátiával és felelősséggel gondoskodnál másokról. Szeretnél hozzájárulni, hogy a hazai fogászati ellátás színvonalas legyen és a betegek bizalommal forduljanak a fogorvoshoz.
Tovább

Légzőszervi szakápoló

Légzőszervi szakápoló
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen segítesz másokon, nyugodt vagy és türelmes. Ezen a területen olyan szakemberekre van szükség, akik kitűnően kommunikálnak az emberekkel, hiszen a vizsgálatok, beavatkozások és terápiás eljárások mellett fontos a betegek és a hozzátartozók tájékoztatása is.
Tovább

Mentőápoló

Mentőápoló
Sürgős ellátásra szorulóknak szeretnél segíteni, higgadtan és felelősségteljesen szeretnéd kezelni a vészhelyzeteket. Megérted, hogy a beteg és családja sokszor életük legijesztőbb perceit élik át, akiknek a támogatásod nagyon sokat jelent.
Tovább

Műtéti szakasszisztens

Műtéti szakasszisztens
Neked ajánljuk a képzést, ha a műtéti csapat tagjaként összetettebb feladatokat vállalnál. Segítsd az operáló orvosokat a beteg műtét előtti beazonosításától, a műtét során szükséges eszközök, műszerek biztosításán keresztül a perioperatív asszisztensek és a műtőssegédek vagy a műtő rendjének irányításáig. Összetett feladat, amelyben fontos a megfelelő higiénés szemlélet és a precizitás. Lépj feljebb és legyél te is műtéti szakasszisztens!
Tovább

Pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató

Pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató
Mentális zavarokkal küzdő embereknek szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel gondoskodnál másokról. Szeretnél hozzájárulni, hogy a pszichiátriai betegek egy nap újra egészséges életet élhessenek.
Tovább

Sportmasszőr

Sportmasszőr
Neked ajánljuk a képzést, ha szívesen támogatnád a sportolókat fizikai állapotuk fenntartásában és javításában azért, hogy minél jobb teljesítményt érjenek el. Fontos, hogy higgadt, türelmes legyél, hiszen a sportolók mindennapjaiban adódhatnak váratlan helyzetek, amikor azonnal meg kell kezdeni a szakszerű ellátást.
Tovább

Sürgősségi szakápoló

Sürgősségi szakápoló
Képzésünket neked ajánljuk, ha nyugodt személyiséggel rendelkezel, empatikus és türelmes vagy, hiszen ebben a hivatásban gyakran kell majd lelkileg is támogatni a betegeket és hozzátartozókat. Ezenkívül fontos még a precizitás és gyorsaság, mert sokszor előfordulnak váratlan helyzetek, amikor helyt kell állni, és menedzselni a beteg sürgősségi ellátását.
Tovább

Szociális képzések

Demencia gondozó

Demencia gondozó
Neked ajánljuk a képzést, ha óriási a türelmed, és szívesen segítesz másokon. Fontos az empátia, az emberközpontúság és a kitűnő kommunikációs képesség, hiszen legfőbb feladatod a beteggondozás lesz, de emellett a hozzátartozókkal is egyeztetsz majd a beteg állapotáról vagy akár jogi kérdésekről. Nagyon lényeges, a megfelelő hozzáállás is, hiszen munkád során nemcsak fizikai, hanem lelki támogatást is nyújtasz.
Tovább

Foglalkozás-szervező

Foglalkozás-szervező
Szociális ellátásra szorulóknak szeretnél segíteni, és fontosnak tartod, hogy jó körülmények között dolgozhassanak, és megfelelő elismerést kapjanak munkájukért. Hatékony szervezéssel és odafigyeléssel szeretnéd segíteni őket, hogy megtalálják a foglalkozást, amivel újra teljes életet élhetnek.
Tovább

Gerontológiai gondozó

Gerontológiai gondozó
Idős embereknek szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel támogatnád őket a mindennapok során. Fontos számodra, hogy akik már egy életen át gondoskodtak másokról, boldog és nyugodt környezetben élhessenek.
Tovább

Mentálhigiénés asszisztens

Mentálhigiénés asszisztens
Szeretnél segíteni az embereknek lelki egészségük megőrzésében, empátiával és odafigyeléssel gondoskodnál másokról. Megérted, hogy a mindennapok megpróbáltatásai sokaknak súlyos lelki terhet okoznak, és segítségre van szükségük, hogy kiegyensúlyozott életet élhessenek.
Tovább

Pszichiátriai gondozó

Pszichiátriai gondozó
Mentális betegséggel küzdő embereknek szeretnél segíteni, türelemmel és odafigyeléssel gondoskodnál róluk. Szeretnéd mélyebben megérteni a pszichiátriai betegek sajátos szükségleteit, hogy hozzásegíthesd őket egy boldog és egészséges jövőhöz.
Tovább

Szenvedélybeteg-gondozó

Szenvedélybeteg-gondozó
Szenvedélybetegséggel küzdő embereknek szeretnél segíteni, empátiával és türelemmel gondoskodnál róluk. Fontos számodra, hogy megértő környezetben gyógyulhassanak, és egy nap majd újra teljes életet élhessenek.
Tovább

Rólunk mondták

"Jól felkészült, karbantartott iskola. Az oktatók jó előadók, széles körű szakmai tudással rendelkezők. Csak pozitív tapasztalat."

"Nem bántam meg hogy ebben az iskolában kezdtem el a képzést, sőt, másoknak is ajánlottam már!"

"Nekem a legnagyobb pozitívum a tanárok szaktudása, elhivatottsága, tenni akarása és őszintesége."

"Azt kaptam, amit vártam. Elégedett vagyok.
A szervezés precíz, az oktatók felkészültek."

"Nagyon meg vagyok elégedve mindennel, örülök, hogy itt tanulhattam. Úgy gondolom, hogy a bizonyítvány segíteni fog az előrelépésben, és biztos vagyok benne, hogy el tudok majd helyezkedni."

 "Teljes mértékben meg voltam elégedve az itt dolgozók munkájával. Ha segítséget kértem szívesen segítettek, a kérdéseimre hiánytalanul válaszoltak. Köszönök mindent!"