15 000 Ft értékű nyári kuponakció

2015. július 8-tól 2015. augusztus 30-ig tart a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ új nyári kuponakciója, mellyel bizonyos képzéseinken 15 000 forintot takaríthatsz meg! A kupont keresd a nyar.pannonkincstar.hu weboldalon, töltsd le, nyomtasd ki és hozd magaddal a szeptemberi beiratkozásra! Az akció csak a július 8. után és augusztus 30-a előtt beérkezett új jelentkezésekre érvényes.

Szeptemberben induló képzések

Szeptemberben újra indulnak legkedveltebb egészségügyi, szociális és pedagógiai OKJ-s képzéseink. Amennyiben szeretnél Te is akár munka mellett, hétvégén megszerezhető szakképesítést szerezni jelentkezz most tanfolyamainkra! Újdonság, hogy szeptembertől kezdve képzéseinknél a jelentkezés sorrendjében töltjük fel osztályainkat, így ha már tudod, hogy minket választasz jelentkezz minél hamarabb!

Terembérlés a Váci utcában

Megfizethető áron ÉS jó helyen levő termet keresel Budapesten? Nézz be hozzánk, összesen 25 termünket kínáljuk alkalmi vagy rendszeres bérlésre a Váci utcában, amelyek egyszerre akár 800 fő befogadására is alkalmasak. Kérésedre projektorral, hangtechnikával is felszereljük őket. Speciális oktatáshoz fogászati, gyógyszertári, szociális, egészségügyi és csecsemőgondozó labort/tanműhelyt, illetve 24 géppel informatikai termet is tudunk biztosítani.

Nyári kuponakció Szeptemberben induló képzések Terembérlés a Váci utcában

Hírek

Felvételi pontokhoz ajánljuk Tovább

Nyári árzuhanás a Pannon Kincstárban Tovább

Interjú Varró Éva iskolaigazgatóval Tovább


Több hír

Események

szep.
05.

Beiratkozás a 2015/2016-os tanévre Tovább

szep.
19.

Véradást szervez a Pannon Kincstár a belvárosban Tovább

Több esemény

Hírlevél