Már készülünk a TAVASZRA

Jöjjön bármilyen hideg tél, mi a Pannon Kincstárban már a tavaszra készülünk! Akár már mai is jelentkezhetsz a februárban induló képzéseinkre - keresd a TAVASZI KUPON feliratokat, és vedd igénybe a 15 000 forintos kedvezményt!

Szeretettel várunk!

Szülők a Padban - interaktív programsorozat

Szülőként hajlamosak vagyunk gyerekünket kortársaival, a barátnőnk vagy a szomszéd gyerekével összehasonlítgatni: melyikük kezdett el hamarabb járni, beszélni, melyikük nem eszi meg a tökfőzeléket, vagy éppen az övé is olyan verekedős-e, mint az enyém. S oly gyakran tesszük fel magunknak a kérdést: vajon jól tesszük-e a dolgunkat, nem rontunk-e el végzetesen valamit? Több infó itt>>>

Terembérlés a Váci utcában

Megfizethető áron ÉS jó helyen levő termet keresel Budapesten? Nézz be hozzánk, összesen 25 termünket kínáljuk alkalmi vagy rendszeres bérlésre a Váci utcában, amelyek egyszerre akár 800 fő befogadására is alkalmasak. Kérésedre projektorral, hangtechnikával is felszereljük őket. Speciális oktatáshoz fogászati, gyógyszertári, szociális, egészségügyi és csecsemőgondozó labort/tanműhelyt, illetve 24 géppel informatikai termet is tudunk biztosítani.

Beiratkozás 2016 tavasz Szülők a Padban Terembérlés a Váci utcában

Hírek

Nyílt Nap - Január 21. Tovább

Felvételi pontokhoz ajánljuk Tovább

Interjú Varró Éva iskolaigazgatóval Tovább


Több hír

Események

feb.
12.

Szakmai nyelvtanfolyamok indulnak februárban Tovább

feb.
17.

Szülők a Padban - Interaktív szülői kurzusok a Pannon Kincstárban Tovább

Több esemény

Hírlevél