Workshop

Bababiztos tudás

Bababiztos tudás
Kérdéseid vannak, amikre keresed a válaszokat, de unod a baba oldalak böngészését? Ne keress tovább, szerezd meg szakértőktől a tudást, a magabiztos csecsemő- és kisgyermek gondozáshoz! Várunk a négy alkalmas workshopunkra, ha babát tervezel, kismamaként szülés előtt állsz, vagy nemrég született meg kisbabád.
Tovább

Innováció a rendelői fogfehérítésben

Innováció a rendelői fogfehérítésben
Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? Várunk workshopunkra, ahol nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is elsajátíthatod a fogfehérítés legmodernebb technikáit. Legyél te az a szerencsés résztvevő, aki ingyenes Philips Zoom WhiteSpeed professzionális fogfehérítést kap!
Tovább

Krízishelyzet és elsősegélynyújtás a fogorvosi rendelőben

Krízishelyzet és elsősegélynyújtás a fogorvosi rendelőben
Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? A fogászati rendelésünk alappillére a pácienseink bizalma! Elengedhetetlen, hogy felkészüljünk a váratlan fordulatokra és minden helyzetben magabiztosan irányítsuk az eseményeket. Várunk workshopunkra, ahol szakértőnk útmutatást ad a rendelői krízishelyzetek megfelelő kezeléséhez.
Tovább

Szakszerű otthoni betegápolás

Szakszerű otthoni betegápolás
Olyan helyzetbe kerültél, hogy tanácstalan vagy miként segítsd a környezetedben az ápolásra szorulókat? Nem vagy egyedül! Workshopunkon most lehetőséged van megosztani tapasztalataid, és szakértőktől sajátíthatod el azokat a módszereket és technikákat, amivel megfelelő körülményeket teremtesz az otthoni betegápoláshoz.
Tovább

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!