Specifikumok a felnőtt ápolás, gyógyítás területén

Specifikumok a felnőtt ápolás, gyógyítás területén
A Specifikumok a felnőtt ápolás-gyógyítás területén című szabadon választható elméleti továbbképzés az alapellátási formákon keresztül mutatja be a fejlesztendő területek sajátosságait, a foglalkoztatottak helyét, szerepét, hatásköreit, kapcsolódási pontjait az egészségügy további szintjeihez, szereplőihez, valamint a szociális ellátáshoz.

Kiemelten hangsúlyozásra kerülnek: az egészségügyi ágazat prevenciós és terápiás tevékenységeinek népegészségügyi szempontból is jelentős egészségfejlesztési területei, az orvos-szakmai alapokon nyugvó szakdolgozói és ápolási protokollokhoz igazodó kompetencia- és felelősségi körök, a mindennapos betegellátás rehabilitációs és fizioterápiás vonatkozásai, a kórházban ápolt betegek szájápolási higiénéje, a geroprofilaxis lehetőségeinek ápolásszakmai vonatkozásai, a szűrővizsgálatok fontossága.

Maximális 20 kreditpontot érő továbbképzésünkön a szakma kiválóságaitól sajátíthatod el mindazt, amellyel elősegítheted pácienseid egészségét a felnőtt ápolás és gyógyítás különböző szinterein.

A továbbképzésre a Felnőttápolás és gondozás, Fogászati ellátás, Mozgásterápis és fizioterápia, Közegészségügyi és népegészségügyi, Egészségügyi menedzsment, Rehabilitációs és életvezetést támogató, Természetgyógyászat szakmacsoportok valamelyik szakképesítésével rendelkezők jelentkezhetnek. A szakmacsoportonkénti szakképesítések listája INNEN elérhető.

Program:

  • 10:00-10:45 Dr. Hirdi Henriett: Innováció az alapellátásban
  • 11:00-11:45 Sáfrány Mária: Az ápolók korszerű eszközei és feladatai kórházban kezelt betegek szájápolási szükségleteinek kielégítésekor
  • 12:00-12:45 Lénárt Miklósné: Fizioterápiás lehetőségek a mindennapos betegápolásban
  • 13:00-13:45 Lukács Miklós: Az idősellátás prevenciós vonatkozásai
  • 14:00-14:45 Dr. Balogh Zoltán: Kompetenciák az ápolásban

Nyilvántartási száma: SZTK-A-22858/2018
A változtatás jogát fenntartjuk!

A továbbképzés szabadon választott továbbképzésnek minősül, a részvétel 20 kreditpontot jelent meglévő a listában szereplő szakképesítések egyikével rendelkezőknek.
Részvételi díj: 12 500 Ft
Tervezett időpont: HAMAROSAN
Jelentkezési határidő: HAMAROSAN
Helyszín: Pannon Kincstár / 1056 Budapest, Váci utca 47. II. emelet

 

Jelentkezz most!

Jelentkezni az ITT kitöltött Google formon keresztül tudsz.

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!