Alternatív terápiák a rehabilitációban

Alternatív terápiák a rehabilitációban
Az Alternatív terápiák a rehabilitációban című szabadon választható elméleti továbbképzés sokoldalúan mutatja be a mozgásrendszer és a belső szervek működésének, elváltozásainak összefüggéseit, a reumatológia, a fizioterápia területén nyomon követhető ok-okozati kapcsolatokat, előtérbe állítva a mindennapi életünkben történő alkalmazási lehetőségeket, a prevenció, a diagnosztizálás, a gyógyítás szerepét.

Kiemelten hangsúlyozásra kerülnek: a rádiófrekvenciás kezelés jellemző paraméterei, élettani hatásmechanizmusa és felhasználhatóságának területei, a kryoterápia – Game Ready – helye a fizioterápiában, a gyógymasszázstól eltérő állapotfelmérés és a Yumeiho masszázs alapját képező szimmetriaelmélet jellegzetességei, a milliméter hullámterápiával elérhető változások élettani, pszichológiai hatásai és a mikrocirkuláció jelentősége, a konduktív nevelési rendszer módszertana, eszközrendszere, a konduktív csoport, a konduktív facilitáció sajátosságai.

A 17 kreditpontot érő továbbképzésünkön a szakma kiválóságaitól sajátíthatod el mindazt, amivel hozzájárulsz pácienseid egészségéhez.

A továbbképzésre a Felnőttápolás és gondozás, Mozgásterápis és fizioterápiaRehabilitációs és életvezetést támogató, Természetgyógyászat szakmacsoportok valamelyik szakképesítésével rendelkezők jelentkezhetnek. A szakmacsoportonkénti szakképesítések listája INNEN elérhető.

Program:

  • 10:00-10:45 Monek Bernadett: Rádiófrekvenciás terápia
  • 11:00-11:45 Tóth Nándor: Kryoterápia (Game Ready) és sportsérülések
  • 12:00-12:45 Buzás Ildikó: Alternatív japán masszázsterápia mozgásszervi elváltozásokban
  • 13:00-13:45 Dr. Gombkötő Andrea: Milliméter hullámterápia
  • 14:00-14:45 Őry Csilla: Konduktív nevelési rendszer

Nyilvántartási száma: SZTK-A-25830/2018
A változtatás jogát fenntartjuk!

A továbbképzés szabadon választott továbbképzésnek minősül, a részvétel 17 kreditpontot jelent meglévő a listában szereplő szakképesítések egyikével rendelkezőknek.
Részvételi díj: 12 500 Ft
Tervezett időpont: HAMAROSAN
Jelentkezési határidő: HAMAROSAN
Helyszín: Pannon Kincstár / 1056 Budapest, Váci utca 47. II. emelet

 

Jelentkezz most!

Jelentkezni az ITT kitöltött Google formon keresztül tudsz.

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!