Kreditpontos egészségügyi továbbképzések

Alapellátási metódusok

Alapellátási metódusok
Az Alapellátási metódusok szabadon választható elméleti továbbképzés a hazai alapellátási rendszer jelenlegi helyzetéből és a nemzetközi tapasztalatok alapján a jövőbeni fejlesztési lehetőségekből kiindulva mutatja be, hogy a szakdolgozók hogyan járulhatnak hozzá a lakosság egészségének fejlesztéséhez, megőrzéséhez, a krónikus betegek gondozásához még hatékonyabban.
Tovább

Alternatív terápiák a rehabilitációban

Alternatív terápiák a rehabilitációban
Az Alternatív terápiák a rehabilitációban című szabadon választható elméleti továbbképzés sokoldalúan mutatja be a mozgásrendszer és a belső szervek működésének, elváltozásainak összefüggéseit, a reumatológia, a fizioterápia területén nyomon követhető ok-okozati kapcsolatokat, előtérbe állítva a mindennapi életünkben történő alkalmazási lehetőségeket, a prevenció, a diagnosztizálás, a gyógyítás szerepét.
Tovább

Fogászati prevenciós specialitások

Fogászati prevenciós specialitások
Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? Várunk továbbképzésünkre, ahol a legmodernebb fogászati prevenciós specialitásokat a szakma szakértőitől sajátíthatod el. Vegyél részt a megelőzésben, tegyél a páciensek egészséges mosolyáért!
Tovább

Kiegészítő terápiák a mozgás- és fizioterápia szakterületén

Kiegészítő terápiák a mozgás- és fizioterápia szakterületén
Gyógymasszőrként, sportmasszőrként, fürdősmasszőrként, fizioterápiás asszisztensként, szakasszisztensként, dolgozol? Várunk továbbképzésünkre, ahol elsajátíthatod a mozgás- és fizioterápia szakterületéhez kapcsolódó kiegészítő terápiákat, relaxációs és masszázs technikákat, és beiktathatod a hétköznapi rutin tevékenységek közé, mint az egészségmegőrzés egyik lehetséges módszerét. Vegyél részt a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében, a reumatológiai betegek életminőségének javításában!
Tovább

Komplementer (kiegészítő) terápiás lehetőségek a betegellátás területén

Komplementer (kiegészítő) terápiás lehetőségek a betegellátás területén
A Komplementer (kiegészítő) terápiás lehetőségek a betegellátás területén című szabadon választható elméleti továbbképzés részletesen mutatja be a mozgásszervi megbetegedések népegészségügyi aspektusát, ehhez kapcsolódóan az életminőség javítás lehetőségeit, a reflexológiai gondolkodás holisztikus szemléletmódját, a mozgásterápiás módszerek és a kliens állapota közötti logikai összefüggéseket, az elektro- és a mágnesterápia jótékony hatásait.
Tovább

Rehabilitációs nézőpontok

Rehabilitációs nézőpontok
A Rehabilitációs nézőpontok című szabadon választható elméleti továbbképzés sokoldalúan mutatja be a rehabilitációs team tagok és az ergoterapeuta tevékenységének kapcsolódási pontjait, a mozgásszervi megbetegedések során alkalmazható eljárásokat, fizioterápiás vonatkozásokat, a páciensnek a saját helyzetéhez, állapotához való jobb alkalmazkodását támogató módszert, az elektro- és a mágnesterápia jótékony hatásait.
Tovább

Specifikumok a felnőtt ápolás, gyógyítás területén

Specifikumok a felnőtt ápolás, gyógyítás területén
A Specifikumok a felnőtt ápolás-gyógyítás területén című szabadon választható elméleti továbbképzés az alapellátási formákon keresztül mutatja be a fejlesztendő területek sajátosságait, a foglalkoztatottak helyét, szerepét, hatásköreit, kapcsolódási pontjait az egészségügy további szintjeihez, szereplőihez, valamint a szociális ellátáshoz.
Tovább

Stomato-onkológiai szűrés a fogászati rendelőben

Stomato-onkológiai szűrés a fogászati rendelőben
Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? Várunk továbbképzésünkre, ahol elsajátíthatod a szájüregi rákszűréshez szükséges ismereteket és módszereket. Vegyél részt a daganatos megbetegedések megelőzésében, ments életeket a fogászati rendelőben!
Tovább

Érdeklődsz a képzések iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!
Hívj minket a 
+36 1 577 8322 számon
vagy írj e-mailt nekünk!

Már aktív tanulónk vagy?

Az órarendet, tananyagokat, vizsgáidat az Ügyfélkapun keresztül eléred!