Stomato-onkológiai szűrés a fogászati rendelőben

Stomato-onkológiai szűrés a fogászati rendelőben
Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? Várunk továbbképzésünkre, ahol elsajátíthatod a szájüregi rákszűréshez szükséges ismereteket és módszereket. Vegyél részt a daganatos megbetegedések megelőzésében, ments életeket a fogászati rendelőben!

19 kreditpontot érő továbbképzés Fogászati asszisztensek és Klinikai fogászati higiénikusok részére

A stomato-onkológiai szűrés most fontosabb, mint valaha.

A szájüregi daganat okozta halálozások száma az utóbbi évtizedekben hihetetlenül megnőtt. Ötször annyian vesztik ma életüket olyan daganatos megbetegedésben, amely egy fogászati szűréssel még felismerhető és visszafordítható lett volna.

Ez a halálozási arány pedig egész Európában nálunk a legmagasabb, a dohányzás és alkoholfogyasztás mértéke, valamint az általánosan rossz szájhigiéné miatt.

Éppen ezért a rendszeres szűrés szerepe óriási, hiszen a szájüregi daganat nagyon korán felismerhető. Az esetek jelentős részében olyan praecancerosus elváltozások előzik meg, amelyek még visszafordíthatóak, és kezeléssel teljes gyógyulás érhető el.

Mit tanulhatsz a továbbképzésen?

Anatómiai, kórélettani és klinikumi, valamint prevencióval kapcsolatos ismereteket sajátíthatsz el. Gyakorlatorientált módon ismerheted meg az anamnézis felvétel és a betegvizsgálat módszereit, valamint a megelőzés folyamata során felmerülő feladatokat.

A továbbképzés szabadon választott továbbképzésnek minősül, a részvétel 19 kreditpontot jelent meglévő Fogászati asszisztens és/vagy Klinikai fogászati higiénikus bizonyítvánnyal rendelkezőknek.

Részvételi díj: 9 000 Ft
Tervezett időpont: 2018. MÁRCIUS 23.
Helyszín: 1056 BUDAPEST, VÁCI UTCA 47.

 

Jelentkezz most!

Kérjük, amennyiben érdekelne a továbbképzés küldj egy e-mailt a jelentkezes@pannonkincstar.hu e-mail címre.

Érdeklődsz a képzés iránt?

Örömmel válaszolunk kérdéseidre!

Kovács Orsolya
képzési koordinátor

+36 1 577 8322
kovacs.orsolya@pannonkincstar.hu


A képzésről mondták

"Nagyon jól felkészültek voltak az előadók, az előadás során jelentős mennyiségű információt kaptam, és teljes mértékben megfelelőnek találtam a továbbképzés szervezettségét is."