Stomato-onkológiai szűrés a fogászati rendelőben továbbképzés

2018.03.29.

Másodjára is sikert aratott teltházas egészségügyi továbbképzésünk

Öröm számunkra, hogy 2018. márciusában "Stomato-onkológiai szűrés a fogászati rendelőben" címmel folytattuk a  színvonalas egészségügyi továbbképzés sorozatunkat.

A 19 kreditpontot érő továbbképzést azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fogászati asszisztens és klinikai fogászati higiénikus munkakörben dolgozó érdeklődő elsajátíthassa a szájüregi rákszűréshez szükséges ismereteket és módszereket. A stomato-onkológiai szűrés most fontosabb, mint valaha.
A szájüregi daganat okozta halálozások száma az utóbbi évtizedekben hihetetlenül megnőtt. Ötször annyian vesztik ma életüket olyan daganatos megbetegedésben, amely egy fogászati szűréssel még felismerhető és visszafordítható lett volna. Éppen ezért a rendszeres ellenőrzés szerepe óriási, hiszen a szájüregi daganat nagyon korán felismerhető, és az esetek jelentős részében olyan elváltozások előzik meg, amelyek kezeléssel teljes mértékben gyógyíthatók.

Öt szenzációs előadást hallhattak a résztvevők a szakma legjobbjaitól, mely során új ismeretekkel és friss tudással gazdagodtak.

A nagy sikerre való tekintettel továbbképzésünket hamarosan megismételjük.

További információ a továbbképzésről ITT találtok.

További hírek

Hírlevél