Kiegészítő terápiák a mozgás- és fizioterápia szakterületén továbbképzés

2018.03.14.

2018. első kreditpontot érő továbbképzésének a sikere

A tavasz első napjaiban, múlt héten került megrendezésre az év első szabadonválasztható kreditpontos továbbképzése, Kiegészítő terápiák a mozgás- és fizioterápia szakterületén címmel.

A továbbképzést azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden gyógymasszőr, sportmasszőr és fizioterápiás asszisztens munkakörben dolgozó érdeklődő elsajátíthassa a mozgás- és fizioterápia szakterületéhez kapcsolódó kiegészítő terápiákat, relaxációs és masszázs technikákat. Fontosnak tartjuk, hogy ezekben a munkakörökben dolgozók folyamatosan plusz információk birtokába jussanak és részt vegyenek a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében, hiszen a mozgásszervi betegségek világszerte a legelterjedtebbek közé tartoznak.

Nagy örömünkre a hét meghívott szakmai kiválósággal és a résztvevő vendégeinkkel teltházzal és jó hangulatban töltöttük közösen a napot. 

Köszönjük előadóinknak, hogy szakmai napunkat új tudással, friss ismeretekkel megtöltötték:


Lovász Lajos előadásának ajánlója

 

Szalai Emese előadásának ajánlója

Lénárt Miklósné előadásának ajánlója

Tendli Lajos előadásának ajánlója

Csiky Ferenc előadásának ajánlója

A nagy sikerre való tekintettel továbbképzésünket megismételjük 2018. május 11-én, melyre ITT tudtok jelentkezni. Ismételten várunk titeket szerettel és érdekes témákkal!

További hírek

Hírlevél