Hírek

Sportmasszázs 4.0

Sportmasszázs 4.0 címmel rendezte meg iskolánk a masszázs konferenciasorozat második állomását. A rendezvényen hét különböző szempontot hallhattunk a sportmasszázsról, a sportmasszőrök magyarországi helyzetéről, valamint a sportsérülések megfelelő kezeléséről.

Tovább

2. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy kihívással teli eseményre a téli napokra. A tavaly közel 2500 résztvevővel büszkélkedő rendezvény egy igazi erőpróbát jelent, és sok kitartást igényel.

Tovább

Európai Sokszínűségi Karta

 

Csatlakoztunk az Európai Sokszínűségi Kartához


2016. október 20-án Kelemen Gyöngyvér, gazdasági vezetőnk, a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ képviseletében az elsők között írta alá a Hungarian Business Leaders Forum tagvállalataként az Európai Sokszínűségi Kartát, melyet Európa számos országa használ már diszkriminációs politikájának részeként.
 Kép forrása: HBLF Facebook oldal

 

Tovább

Masszőrképzés 4.0

Masszőrképzés 4.0
 

Masszőrképzés 4.0 címmel rendezte meg iskolánk, a masszázs konferenciasorozat első állomását. A rendezvény során számos előadást hallhattunk a gyógymasszázs-oktatásról, a szakemberhiányról és a szakmához kapcsolódó nehézségekről.

Tovább

Interjú Bajor Ferenccel, a 2016. évi Országos Gyógyszertári Asszisztens Továbbképző Előadói Vándorserleg verseny győztesével

Bajor Ferenccel, a 2016. évi XIII. Országos Gyógyszertári Asszisztens Továbbképző Előadói Vándorserleg verseny győztesével készítettünk interjút. Volt tanulónk az iskolánkra visszagondolva mesélt az élményeiről és az emlékeiről, és jószívvel gondol a volt tanáraira.

Volt diákunk, az „Orea-Hygiea” pro assistentiam pharmaciae Alapítvány által meghirdetett verseny 2016-os győztese, aki a zsűrinél is, és a közönségnél is első helyen végzett. 

Tovább
Archívum

Hírlevél