Események


Krízishelyzet és elsősegélynyújtás a fogorvosi rendelőben

2018.06.21.

 Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? A fogászati rendelésünk alappillére a pácienseink bizalma! Elengedhetetlen, hogy felkészüljünk a váratlan fordulatokra és minden helyzetben magabiztosan irányítsuk az eseményeket. Várunk workshopunkra, ahol szakértőnk útmutatást ad a rendelői krízishelyzetek megfelelő kezeléséhez.

Tovább

Innováció a rendelői fogfehérítésben

2018.05.31.

Fogászati asszisztensként vagy klinikai fogászati higiénikusként dolgozol? Várunk workshopunkra, ahol nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is elsajátíthatod a fogfehérítés legmodernebb technikáit. Legyél te az a szerencsés résztvevő, aki ingyenes Philips Zoom WhiteSpeed professzionális fogfehérítést kap!

Tovább

Bababiztos tudás

2018.05.29.

Kérdéseid vannak, amikre keresed a válaszokat, de unod a baba oldalak böngészését? Ne keress tovább, szerezd meg szakértőktől a tudást, a magabiztos csecsemő- és kisgyermek gondozáshoz! Várunk a négy alkalmas workshopunkra, ha babát tervezel, kismamaként szülés előtt állsz, vagy nemrég született meg kisbabád.

Tovább

Szakszerű otthoni betegápolás

2018.05.29.

Olyan helyzetbe kerültél, hogy tanácstalan vagy miként segítsd a környezetedben az ápolásra szorulókat? Nem vagy egyedül! Workshopunkon most lehetőséged van megosztani tapasztalataid, és szakértőktől sajátíthatod el azokat a módszereket és technikákat, amivel megfelelő körülményeket teremtesz az otthoni betegápoláshoz.

Tovább

Kiegészítő terápiák a mozgás- és fizioterápia szakterületén

2018.05.11.

Tovább

Hírlevél